consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Ati administrat asa ceva copiilor? Ce e cu toata nebunia asta cu uleiul de peste?

Andreea Manea 1:42pm Jan 25
ati administrat asa ceva copiilor? ma bate gandul sa iau si eu pt piticul meu de 3 ani..sunt contraindicatii? si de ce e toata nebunia asta cu uleiul de peste?

Remus Sandu 2:35pm Jan 25
“Deşi cantitatea de etanol eliberată într-o doză tipică de ulei de peşte este redusă, cei cu intoleranţe la alcool sau cei care sunt alcoolici ar trebui să se abţină de la a consuma esteri etilici. Copiii mici ar putea fi de altfel vulnerabili la efectele toxice ale etanolului chiar şi în cantităţi reduse.”Citeşte mai mult: http://tinyurl.com/qenfwdh


Tomescu Georgiana 3:38pm Jan 25
Acest produs contine pe langa omega 3(Epa si Dha) vitamina A,vitamina E si vitamina D care mentine sanatatea sistemului osos si sistemului nervos. Si foarte important sunt efectuate studii observationale in 2010-2011 in cadrul Spitalului Clinic de urgenta pentru copii “Grigore Alexandrescu” Bucuresti.

Remus Sandu 3:42pm Jan 25
Omega 3 cu lanţ lung cum este şi DHA-ul din peşte sau alge marine oxidează cel mai repede. Şi cel vegetal este foarte vulnerabil, motiv pentru care pictorii ung canavaua cu ulei de in şi o lasă în bătaia vântului, iar după 10 minute încep să picteze. Din aceste motive aş suplimenta cu EPA/DHA doar în varianta gelule, şi aş căuta nişte surse de vitamina E serioase, fiindcă uleiul de peşte este un mare consumator de vitamina E, iar ceea ce vine din gelule este o cantitate minimă, doar pentru menţinerea calităţii uleiului înainte de a fi înghiţit.

Cerasela Cerasela 9:00pm Jan 27
Ce fericiti trebuie sa fim intr-o tara in care psihologii se pricep la toate…!!!

Cerasela Cerasela 9:08pm Jan 27
..chiar si la medicina….nutritive si cine stie mai cate…

Remus Sandu 9:11pm Jan 27
Nu sunt psiholog, nici terapeut. doar pasionat de nutriţie. citesc şi traduc studii, articole. Aproape în fiecare zi, de 4 ani.

Cerasela Cerasela 9:15pm Jan 27
Iar aceasta se vrea a fi o pg care abordeaza problem de natura psihologica….iar oamenii astia ar putea sa va creada specialist si sa isi assume ce spuneti pe aici…dvs aveti onestitatea sa va asumati, ca ce spuneti e universal valabil???…si ca se potriveste oricui??…

Cerasela Cerasela 9:16pm Jan 27
…in acest trist caz …ma intreb de ce or exista oare unii care studiaza medicina…?????………

Valentina Taulescu Terapeut Bowtech 9:23pm Jan 27
puterea sta in dvs sa va alegeti calea corecta

Cerasela Cerasela 9:28pm Jan 27
…si de ce nu spuneti ca trebuie sa intrii si in meditatie ptr asta?…e ciudat ca la orice intrebare este expusa aici…sunt 2-3 care intotdeauna stiu raspunsul indifereent de domeniul din care vine intrebarea…..

Remus Sandu 9:28pm Jan 27
Chiar aşa, bună întrebare. Sistemul funcţionează de aşa manieră încât mulţi din cei ‘cu studii’ ajung să răspândească informaţii eronate. De ce ? asta e altă mâncare de peşte. În orice caz, cam orice răspuns dat de mine este sprijinit de referinţe solide, rezultatul muncii unor oameni care chiar practică medicină. ** Ca un mic detaliu: pe acest grup răspund ‘terapeuţii’ ! Iar terapeut poate fi la fel de bine şi un medic sau un nutriţionist.

Cerasela Cerasela 9:30pm Jan 27
sau oricine crede ca daca citeste o carte se poate si autointitula terapeut…..nu ma deranjeaza ca va spuneti parerea,,…ci faptul ca sunteti 2-3 personae care induceti confuzie se eroare….

Cerasela Cerasela 9:31pm Jan 27
numai vorbesc de lipsa de onestitate….lipsa de professionalism….

Cerasela Cerasela 9:41pm Jan 27
…ma bucur ca cel putin te simti…nu ti se pare ca depasesti cu mult limitele terapiei???…mai ales ca ne si cunoastem…fie si putin…

Remus Sandu 9:42pm Jan 27
CONCRET: suplimentul de ulei de peşte VĂRSAT postat la început, este ceva foarte nociv, fiindcă lumea chiar îl administrează la întâmplare, fără vitamina E, fără nicio altă precauţie. Deci sunt MULT mai profesionist decât farmaciştii şi plafariştii care îl vând fără o documentare minimă. Dată fiind situaţia, discursul dvs. afectat nu mă face decât să ridic din umeri. Vă provoc să mă combateţi atacând ideea, nu persoana, dacă sunteţi cu adevărat profi ;)

Cerasela Cerasela 9:43pm Jan 27
E parerea Dvs. iar eu in anumite limite o respect!

Botezat Radu 9:46pm Jan 27
unul la mana este grup pt terapeuti in general… nu numai pt psihoterapeuti. Este adevarat ca multi isi dau cu parerea in afara domeniului respectiv de specializare, sa nu mai spun de cei care nu au nicio specializare si totusi se exprima pt ca au avut experienta proprie. Inca este o tara libera, macar in exprimare. Important este sa existe macar o voce, din toate cele care se fac auzite, care sa aduca argumente profesionale concrete, zic

Cerasela Cerasela 9:48pm Jan 27
Iar eu din pacate nu sunt nici farmacista, nici plafar-ista…cum as putea sa va combat??…respect ptr cunoasterea dvs….insa sustin idea ca oamenii neavizati pot confunda psihologii cu medicii si sa ia informatiile de aici ca fiind universal valabile….ori asta nu cred ca e cinstit…nimeni nu poate fi foarte bun un toate domeniile…asa ca lastai problemele medicale ptr medici…si abordati strict problema psihologica daca doriti…..aici este sectiunea psihologie…..

Botezat Radu 9:54pm Jan 27
nu este sectiunea psihologie… suntem in cadrul Intreaba Terapeutul Online… la un subiect despre un supliment nutritiv. In alta ordine de idei, eu personal ma consult cu 2 (doi) medici + un veterinar :)

Cerasela Cerasela 9:56pm Jan 27
…sunt convinsa ca limitele nu sunt punctual tau forte…na intreb terapia este???!!!…..doar traim in ro si ne purtam ca atare…tupeu…tupeu..samd

Cerasela Cerasela 9:58pm Jan 27
Cum se face ca nici unul din terapeutii cu valoare , din care si tu cinosti o parte, nu-si asuma nici unul problemele medicale??!!!….poate n-or fi asa de cititi ca tine…success…sa ramai pe afara(daca poti intelege la ce ma refer)!!!

Bogdan Bogdanovich 10:08pm Jan 27
si pana la urma, sa ia sau nu acel ulei de peste? :D

Cerasela Cerasela 10:15pm Jan 27
Dupa cum bine spunea cineva pe aici..tu stii daca trebuie sa iei sau nu acel “ceva” ce te intereseaza…

Bogdan Bogdanovich 10:20pm Jan 27
nu stiam…tare :) / cred ca o sa-mi iau si eu… si cum spunea Remus Sandu, mai bine incapsulate, caci e posibil sa se oxideze dk nu e plin de stabilizatori

Valentina Taulescu Terapeut Bowtech 10:25pm Jan 27
sunt terapeut voluntar la o fundatie pentru copii cu dizabilitati si acolo le-am auzit pe mamici ca administreaza copiilor acest produs cu mare succes pentru problemele micutilor. la copii se recomanda in tratarea tulburarii de deficit de atentie si hiperactivitatei (ADHD). Se pare ca prin administrarea uleiului de peste se imbunatatesc abilitatile de gandire si comportament la copiii diagnosticati cu ADHD.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed