consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Fara vreun motiv anume, din cand in cand mi se opreste respiratia, nu mai primesc aer aproximativ un minut si intru in panica de moarte.

Terapeuti RO 9:04am Dec 16
Mesaj:
Buna ziua. Ma confrunt cu o situatie iesita din comun, Fara niciun siptom, la intervale neregulate, ziua, mai putin noaptea, fara vreun motiv anume, se opreste respiratia si nu mai primesc aier aproximativ un minut decit f.f.putin si intru in panica de moarte si parca pe acest parcurs mi se inchide aierul tot mai mult. Abia intr-un timp incep sa primesc aier si situatia revine la normal dar ramin cu panica revenirii o perioada destul de lunga. Acest simptom se repeta rar la interval de luni.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:54am Dec 16
daca nu exista cauze medicale… atunci este foarte probabil sa fie vorba de un atac de panica

Onetiu Florin 12:49pm Dec 16
contactati-ma in privat, cauze exista!!!!

Terapeut Masaj 12:51pm Dec 16
Sunteți femeie sau bărbat? Daca sunteti femeie, asta se mai întâmpla de la anticonceptionale. Apoi indiferent daca sunteti barbat sau feneie,va recomand urgent analize amănunțite si eco Doppler(neapărat Doppler) la inima. La eco normal nu apare ce apare la Doppler.

Terapeut Masaj 12:51pm Dec 16
Femeie*

Oana Bodor 2:30pm Dec 16
E nevoie sa va controlati starea de sanatate. Daca, in urma investigatiilor medicale (inima, plamani, endocrinologie), reiese ca nu sunt cauze organice ale starii dvs., contactati un psihiatru si/sau psihoterapeut, ar putea fi vorba de atacuri de panica, si ele pot fi tratate cu succes.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19346 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier