consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

De 3 luni ma simt foarte ametit, am atacuri de panica si parca mi se opreste respiratia. Ma simt foarte aiurea, parca ma controleaza altcineva.

Terapeuti RO 8:47am Sep 1
Mesaj:
Ma numesc Alexandru am 21 ani si am si eu o problema cu sanatatea.
De 3 luni ma simt foarte ametit si am atacuri de panica si parca mi se opreste respiratia.
Ma simt foarte aiurea , parca ma controleaza altcineva, cand stau in pat am senzatia ca se misca patul cu mine si cand merg vreo 20 minute parca nu mai simt picioarele dar nu mereu mi se intampla, si parca vad in ceata. Am si caderi de memorie, deexemplu daca i-mi zice cineva un numar cateodata al tin minte dar de multe ori al uit, si cand ma intalnesc cu o persoana nu stau prea mult de vorba ca nu i-mi gasesc cuvintele repede. Dati-mi un mesaj va rog , ce trebuie sa fac! Va multumesc.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:04am Sep 1
cel mai bine ar fi sa iti faci un set de analize pt a putea elimina niste cauze fizice, daca totul este ok atunci consulta un psihiatru. Succes!

Cristina Cristea 9:24am Sep 1
Un neurolog te poate lamuri, apoi ar trebui sa vorbesti si cu un psiholog. Ce descrii tu ,poate fi o anxietate generalizata. Nu ai spus daca ai tulburari de vorbire. Pierderile de memorie trebuiesc investigate .Vezi un neurolog intai.

Carmen Caramlau 7:17pm Sep 1
Nu te ingrijesti, probabil, si de-asta organismul incearca sa-ti dea niste semnale. E greu sa ne dam seama despre ce e vorba, pentru ca poti fi in stare de soc, poti avea niste carente de vitamine si minerale, poate suferi sufleteste, poate faci excese care te dezechilibreaza… nu avem de unde sti. De aceea e bine sa o iei pe rand: analize, consulturi de specialitate, apoi macar o sedinta de (psiho)terapie. Toate cele bune!

Giuliano Iulian 7:23pm Sep 1
stai linistit…de ani fac un sondaj printre pacientii, prietenii si colegii mei. Nu e normal sa-ti pierzi memoria si sa ai atacuri de panica…insa nu esti singurul. Foarte multi oameni sunt in situatia ta, de la tineri si pana la persoane de varsta a 2-a, de la oameni cu studii medii si pana la directori de universitate si doctori. Pot sa-ti spun ca aceste stari sunt induse atat electromagnetic cat si chimic prin aditivii din alimente, apa si aer.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile