implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatDupa un episod de tahicardie mi s-a declansat o frica permanenta…

Terapeuti RO 6:51am Oct 14
Mesaj:
Buna ziua, am 46 de ani sunt casatorita , am doua fete de 25 respectiv 20 de ani.Ceam mare este profesoara , este maritata si are un baietel , cea mica este studenta in primul an la UNARTE.
Problema cu care ma confrunt sunt a aparut cred dupa un episod de tahicardie paroxistica rezolvata in sistem de urgenta la spital , acolo unde am crezut ca o sa mor..atunci cand tensiunea ajunsese la 7..apoi acum un an am avut un episod de vertij paroxistic cu tot ce tine de el..tot la spital rezolvat..! dr de inima m-a atentionat sa am grija pe unde merg..sa nu fiu in locuri izolate unde nu ajunge salvarea sa ma scoata din TPSV..de aici cred ca mi s-a declansat frica,..imi este frica sa nu mi se faca rau…nu pot sa mai conduc singura masina..si ma simt bine cand sunt cu cineva langa mine…daca nu..ma apuca ameteala..o stare de rau general..palpitatii…deranjat la stomac!! incerc mereu sa ma controlez si sa-mi spun ca nu are cum sa mi se faca rau…dar fratilor ajutati-ma..ca nu reusesc sa scap de aceasta frica!! vreau sa redevin femeia libera si fericita care sa mearga unde si cand vrea…si sa nu fiu o povara pentru familia mea!! ce pot sa fac?multumesc frumos

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:38am Oct 14
este firesc ca problemelor cu inima sa li se asocieze tulburari de panica. Ce va pot recomanda este sa consultati si un psihiatru pe aceasta tema a fricii si daca nu reusiti sa faceti fata cu un tratament, puteti suplini cu o consiliere/psihoterapie. Succes!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile