Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm probleme cu gelozia. M-am informat pe internet si am inteles ca vine din frica mea de abandon. Cum as putea sa rezolv aceasta problema?

Terapeuti RO 11:12am Sep 18
Mesaj:
Buna. Numele meu este Mihaela si in ultimul timp am probleme cu gelozia. M-am informat pe internet si am inteles ca aceasta problema isi are originnea in frica mea de abandon. Cum as putea sa rezolv aceasta problema?

Mihaela Comisel 11:21am Sep 18
Detaliile sunt foarte putine… Cel mai bine apeleati la un psihoterapeut cu care veti parcurge istoricul dvs. de viata si unde veti gasi modalitati de intelegere si tratare a problemei dvs.

Doina Zamfirescu 11:38am Sep 18
Apelati la un psihoterapeut cu care sa puteti discuta si gasi solutii pentru rezolvarea problemei. Succes!

Cristina Cristea 11:56am Sep 18
In fata unui psiholog. Bafta!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 12:37pm Sep 18
nu stiu cat de buna este o informare pe internet. Recomand de asemenea sa discutati fata-in-fata cu un psiholog. Succes!

Oana Bodor 5:28pm Sep 18
Iubirea se bazeaza pe incredere. Contrar miturilor, gelozia este de fapt o lipsa de incredere atat in partener cat si in propria persoana. Da, ar putea fi vorba despre frica de abandon, dar si despre nevoia de control sau altceva. Cautati un psihoterapeut cu care sa discutati aceste probleme, va poate ajuta. Succes!

Oana Karina 7:53pm Sep 18
bun raspuns..toata lumea spune ” mergi la psiholog”..nu credeti ca asta stim toti..??? de ce mai exista acest site, cu ce ajutati?? eu zic sa l inchideti….si sa scrieti mare..mergeti la psiholog. un sfat , o parere, ajuta in multe cazuri in momente de urgenta…pacat!!!

Mar Dum 8:33pm Sep 18
Parerile nu indica decat o directie insa doar Mama Omida “stie exact” despre ce este vorba in cazul fiecaruia. Este ca si cum ati da telefon la salvare si ati cere prin telefon un diagnostic de la un medic generalis, fara ca medicul sa cunoasca anamneza bolii, varsta dumneavoastra, si analizele de laborator, desi fara acestea un diagnostic corect este exclus

Botezat-Antonescu Radu Andrei 6:39am Sep 19
stimata Oana Karina, eu personal si profesional nu mi-as permite sa lansez preupuneri despre cineva necunoscut, din acest motiv incurajez solitictantul sa mearga la macar o sedinta ‘in persoana’. In cazul de fata, o discutie teoretica din toate prismele terapeutice despre frica de abandon ar fi o discutie interminabila si nu cred ca asta se urmareste. Iar ca sfat, una din rezolvarile fricii de abandon este chiar initierea unei relatii psihoterapeutice in care se poate explora mult mai bine toata situatia. Acest site/grup are si partea lui suportiva, incurajand contactul real (nu numai virtual) cu specialistii adecvati situatiei. Mai exact ce sfaturi am putea da in aceasta situatie?

Cristea Valentina 6:41am Sep 19
Buna Mihaela, gelozia este buna uneori, sa recunoastem cinstit cine nu a fost gelos in dragoste ? dar sa nu fie exagerata, trebuie sa inveti singura sa ai incredere in persoana de langa tine, sa nu fi extrem de atasata de persoana iubita. In iubire trebuie sa existe un echilibru, ai vazut tu si la reclame, excesul de sare si zahar dauneaza grav sanatatii asa e si cu gelozia. Totul depinde de tine indiferent cui ii vei cere sfatul.

Clau Anki 9:45pm Sep 19
Draga Mihaela, un strop de gelozie nu face mare rau, dar exista si gelozie patologica; asta e grava: e un cancer mental. Nu ai dat detalii la felul simptomelor si la tipul manifestarilor tale, la frecventa si intensitatea lor, etc. Deci, e ca si cum ai spune: “sunt bolnava, ce sa fac?” Daca nu e foarte grav (delir paranoid), poti scapa de aceasta problema cu ajutorul unui psihoterapeut. Daca aceasta problema iti afecteaza calitatea vietii, eu spun sa nu mai stai pe ganduri si sa ceri ajutor de specialitate. Succes!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile