implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm o fetita de 6 ani care are frica de scari. Este o mare durere de cate ori trebuie sa urce sau sa coboare scarile…

Terapeuti RO 10:46am Dec 11
Mesaj:
Buna ziua, am o fetita de 6 ani care are frica de scari. Este o mare durere de cate ori trebuie sa urce sau sa coboare scarile, mai ales cele de la gradinita. Se blocheaza, nu vrea sa inainteze spre trepte, are o frica excesiva. Aceasta frica apare si dispare, are momente cand poate cobori treptele dupa care iar perioade de frica. Am incercat sa vorbesc cu ea, am apelat si la psihologul din gradinita dar fara nici un rezultat. Ce ma sfatuiti sa fac, eventual un terapeut din Ploiesti la care sa o duc pe fetita. Multumiri pentru raspunsul dvs.

Doctorul Terapii Complementare 12:30pm Dec 11
Căutați un hipnoterapeut și duceți-vă cu fetița la el.

Onetiu Florin 5:50pm Dec 11
Eugenia Popovici psihoterapeut ploiesti

Cercel Marilena 7:29am Dec 14
Comportamentul fetitei, determinat de influentele exterioare – scarile care ii dau batai de cap, de exemplu – favorizeaza imprejurari care faciliteaza inadaptarea. Structura ei psihica, diferite atitudini negative sau lipsa armoniei afective fac posibila exagerarea , -ca sa-i spunem asa – si este nevoie sa cunoastem felul de-a fi al copilului, sa ne adaptam comportamentului pentru protejarea afectiva ( sa-i explicam ca sunt doar mici suisuri si coborasuri in viata sau sa mergem intr-un parc de distractii si sa-si invinga frica , de data asta pe niste scari…”fantastice”, folosind partile bune ale copilului, pentru formarea prin educatie a unor atitudini pozitive; sa-i dezvoltam autonomoia, prin ce are bun si frumos; sa-l ferim de frustrari, si…in cazuri speciale, sa ne adresam unui psiholog.

Cercel Marilena 8:01am Dec 14
Planta protectiei Divine ajuta la eliberarea fricii, deci procurati ulei esential de ISSOP si folositi ( la aromoterapie , ma gandesc).Succes!

Mar Dum 5:54pm Dec 15
Find vorba ” mai ales cele de la gradinita ” s-ar putea ca problema sa fie in gradinita, iar scarile doar un mecanism de aparare sau, se simte abandonata de mama care o paraseste cand ajunge la gradi insa proecteaza teama de abandon pe altceva pentru a nu fi suparata pe mami… sunt doar doua posibila presupuneri, Evident adevarul poate fi altul, insa il puteti afla la un psihoterapeut specializat in lucrul cu copii. Succes !
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile