consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am doua fetite de 2 si 8 ani care fac convulsii.

Andreea Bucur 12:06pm Sep 9
buna ziua am si eu 2 fetite de 8 si 2 ani cea mare imi face crize de convulsi cam la 1 an jum si ea mica mia facut convulsi de 2 ori lu cea mare iam facut toate analizele posibile si e sanatoasa clinic si cea mica tot sanatoasa clinic ia iesit analizele acuma intrebarea mea eu am avut o singura criza de convulsi cand avem 9 ani e posibil sama mosteneasca sau le face de la sperietura fata cea mare sa speriat cand avea un an de o oaie ia de atunci nu manana nimica ce e facut de oaie miel etc momentan ii dau sirop depakine de 2 ori pe zi lu cea mare de cand ii dau nu mai mia facut rize aa si mia dat diagnostic suspecta de epilepsie

Remus Sandu 12:40pm Sep 9
Bună ziua ! Aţi putea să menţionaţi ce analize aţi făcut ? Biochimie şi mai ce ?

Onetiu Florin 12:43pm Sep 9
exista o problema ereditara asupra acestor convulsi?

Andreea Bucur 12:47pm Sep 9
tomograf. raze la plamani urocultura proprocultura ex urina eeg nii nu mai stiu ecza nu am hartiutele u analize la mine

Onetiu Florin 12:52pm Sep 9
as fi interesat ce s-a vazut la eeg?

Andreea Bucur 12:53pm Sep 9
pot sa fa diseara niste poze la HARTIILE EEG SI VILE TRIMET

Onetiu Florin 12:59pm Sep 9
Singura chestie ce mi-a atras atentia asupra mesajului dvs, este faptul ca amandoua fetele au aceleasi simtome la aceeasi varsta (1 an jumate-2). Ori exista o cauza genetica, ori se intampla ceva in perioada respectiva, intelegand ca din pdvd medical sunt sanatoase. M-ar interesa sa-mi spuneti diseara daca s-a identificat o anomalie asupra EEG-ului. O zi buna!

Andreea Bucur 1:00pm Sep 9
OK VA TRIMET DISEARA

Andreea Bucur 1:03pm Sep 9
EU NU PREA INTELEG IMI VORBESTE DR TOMA NEUROLOG IN TERMENI MEDICALI SI NU INTELEG SI SUNT O FIRE MAI TIMIDA DAR TOT CE AM INTELE TOT CESE INTAMPLA CU FATA SE PLEACA DELA CAP

Onetiu Florin 1:11pm Sep 9
ehh lucrul asta in medicina poate fi si o forma de manipulare, doctorul nestiind ce diagnostic sa puna ca analizele sunt bune. Din moment ce ati pus o astfel de intrebare pe un site de socializare nu-mi pareti deloc timida.

Remus Sandu 1:31pm Sep 9
Şi diagnosticul exact care este ? Şi eu am avut 2 episoade convulsive la 18 ani, ‘crize comiţiale’ parcă ‘petite mal’. S-a dovedit că erau din cauza intoleranţei la gluten nediagnosticate, dar abia după 16 ani de chin, când intoleranţa a devenit boală celiacă.

Cristiana Alexandra Levitchi 7:42am Sep 16
Va recomand – sa mergeti la neurolog Raluca Teleanu – spit Victor Gomoiu – Bucuresti. Daca nu gaseste o cauza neurologica sau de alta natura biologica o sa va trimita la psiholog.

Cristiana Alexandra Levitchi 7:45am Sep 16
http://cristianaalexandralevitchi.wordpress.com/2010/10/05/ce-poti-afla-sub-un-simptom-oricare-ar-fi-el-relatia-simptomului-cu-traumele-transgenerationale-si-pierderile-de-orice-fel/


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile