consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt un tip mai gelos si pe prietena mea am prins-o cu unele minciuni. Si colac peste pupaza aseara il suna pe un coleg de munca spunandu-i numele cu diminutiv…

Terapeuti RO 8:24am Nov 7
Mesaj:
Buna ma numesc Adrian am si eu o relatie de 2 ani de zile si mai multe intrebari pentru cineva ,oricine ma poate ajuta.In primul rand eu sunt un tip mai gelos din fire tot timpul am fost (bine nu unul exagerat de gelos)Ideea este ca relatia sa dezvoltat mai greu deoarece am prinso la inceput cu unele minciuni si acum orice miar zice o nu pot sa o cred.Si colac peste pupaza aseara Il suna pe un coleg de munca spunadui numele cu diminutiv este normal?

Ioana Frecan 8:41am Nov 7
Buna ziua. Faptul ca a spus numele colegului folosind un diminutiv arata un grad de familiaritate. Acum ce implica aceasta familiaritate, nu putem decat presupune. Ma intreb daca prietena dvs. va declara ca doreste relatia cu dvs. si se comporta in concordanta cu ce spune. Daca ar fi asa poate ca nu ati avea motive de nesiguranta si ati putea sa mergeti la un terapeut pentru a descoperi ce semnificatie are neincrederea dvs. Daca una spune si alta face, este diferit. Toate cele bune.

Dana Cladynela Balazs 9:33am Nov 7
Din cate inteleg tu cauti intr-o relatie o persoana in care sa ai incredere si sa fie sincera.Chestia e ca daca vrei sa primesti incredere trebuie intai sa oferi tu incredere. Asa merg lucrurile in universul asta. Pina nu oferi tu cu toata inima si cu toate riscurile ( ca nu-ti garanteaza nimeni ca vei primi exact la fel) aceasta incredere nu vei atrage catre tine astfel de oameni. Gelozia ta tot aici isi are radacinile in lipsa ta de incredere in sine. Gandeste-te la asta si urmareste sa transformi aceste lucruri in tine. Ceea ce vedem in ceilalti e reflectia noastra in oglinda. Constientizeaza acest lucru in tine si apoi cauta solutii de transformare. Daca un om drag iti cere sa ai incredere in ceea ce spune, ofera-i aceasta incredere.

Kristina Turcan 12:03pm Nov 7
De la inceputul relatiei se mai intimpla sa mai si `inventam` cite ceva dar conteaza ce intorsatura a luat aceasta relatie si atitudinea fiecaruia fata de relatia in cauza. Si inca ceva- la capitolul incredere in sine- daca suteti impreuna inseamna ca te-a indragit pentru ceva, si ar fi cazul sa ii spui calm si fara emotii negative despre ceea ce te deranjeaza. Succese!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile