consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Acum cativa ani am intalnit un tip care s-a indragostit de mine, insa eu la momentul acela nu il consideram atractiv. Dupa ce eu am avut scurte relatii, am prins drag de el, vorbeam des si ma asteptam sa se fim impreuna, insa nu a fost asa…

Terapeuti RO 8:23am Nov 7
Mesaj:
Am intalnit un tip acum cativa ani in urma care s-a indragostit de mine, ma cauta, insa eu la momentul acela nu il consideram atractiv. Dupa cativa ani in care eu am avut scurte relatii, am prins drag de el, vorbeam des si ma asteptam sa se fim impreuna, insa nu a fost asa. Am pus problema intr-o discutie despre ce vrea el si mi- a spus ca nu e pregatit pentru discutia asta. M-am simtit extrem de ciudat si am hotarat sa imi gasesc pe cineva si sa trec peste asta. Am fost cu acel cineva doua saptamani, el a aflat de asta si a recunoscut ca e gelos, mi-a spus ca nu era pregatit sa vorbim despre noi fiindca astepta momentul potrivit sa incepem amandoi facultatea, sa fim in acelasi oras, m-a intrebat daca m-am indragostit de baiatul ala. Eu i-am spus ca avansam in relatie, ca e dragut tipul…etc Dar dupa cateva zile, am constat ca ma mint singura, m-am despartit de el. Ulterior a fost ziua mea si in acea zi a fost la film cu o fata, si-au dat check-in pe facebook si mi-a spus la multi ani dupa ce a trecut ziua mea “LA multi ani. Scuze de intarziere :D ” Dupa ziua mea, m-am intalnit cu el intamplator in tren, am vorbit despre ce mai face fiecare-nu ne mai vazusem de 3 luni, mi-a dat geaca lui fiindca era cam frigut, mi-a pus mana lui peste a mea la un moment dat si spunea ca el e cald,am mers cu metroul impreuna dupa care m-a pupat cand a coborat. Seara, dupa cateva ore si-a trecut la status intr-o relatie cu fata respectiva. Sunt totusi convinsa ca nu m-a uitat si ca face asta intentionat, insa nu stiu ce sa fac.
Ideea e ca nu as vrea sa il pierd… Ce as putea sa fac?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:55am Nov 7
ai putea sa discuti direct si sincer (in totalitate). Daca te ‘ascunzi dupa deget’ astfel ocolind subiectul adevarat, nu o sa ajungi nicaieri prea repede. Ia-l la un suc… si discutati deschis… ce o fi, o fi… macar totul o sa fie clar. Succes!

Dana Cladynela Balazs 10:19am Nov 7
Da, sunt de acord cu recomandarea d-nului Botezat-Antonescu Radu Andrei. Fa-ti curaj si chiar daca asta presupune sa-ti expui toata vulnerabilitatea fata de el, spune-i deschis ceea ce simti si accepta tot ceea ce va veni din partea lui. Incearca sa-i sugerezi ca jocurile astea de du-te vino nu e ceva ce te incanta si ca ai dori sa limpeziti lucrurile ca sa stii ce decizii iei si tu in viitor. Mult succes.

Gerard Stroe 7:06pm Nov 7
O relatie in care inepe avand la baza perioade alternative de razbunare a unuia pe celalalt… ar putea fi presarata cu reprosuri ulterior…


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile