consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Dupa ce m-am despartit de prietenul meu am suferit enorm si plangeam non-stop, dar apoi am incercat sa trec peste. Exact in aceste momente, el mi-a spus ca vrea sa ne impacam, dar dupa 2 zile nu m-a mai sunat…

Terapeuti RO 9:42am Oct 21
Mesaj:
Buna ziua. Recent am suferit o deceptie in dragoste. Am suferit enorm pentru ca l-am iubit cu adevarat pe respectivul. Ne cunoastem de 3-4 ani dar am avut o relatie de 5 luni. Am intretinut si relatii sexuale. Dupa ce ne-am despartit am suferit enorm si plangeam non-stop dar apoi mi-am revenit si am incercat sa trec peste. Exact in aceste momente , el m-a contactat si mi-a spus ca vrea sa ne impacam.. eu am acceptat, bineinteles. Iar dupa 2 zile nici macar nu m-a mai sunat.. urma sa ne vedem.. nu inteleg de cr a facut asta daca tot nu a vrut nimic .. si acum sufar din nou si plang.. ma simt foarte trista.. simt ca nu mai rezist..

Botezat-Antonescu Radu Andrei 3:10pm Oct 22
l-ati intrebat de ce a facut ce a facut? Confruntarea cu el va poate aduce multe raspunsuri (preferabil cat mai directe din partea lui). Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile