Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSunt un baiat de 15 ani si nu stiu ce sa fac in legatura cu cearta dintre parintii mei. Nu pot sa mai traiesc asa. Este oribil sa ii vad cum isi vorbesc urat.

Terapeuti RO 10:26am Dec 8
Mesaj:
Eu sunt un baiat de 15 ani si nu stiu ce sa fac in legatura cu cearta dintre parintii mei. Nu pot sa mai traiesc asa. Este oribil sa ii vad cum isi vorbesc urat pe la spate. Sunt descurajat de parinti. De ce eu? Imi este teama sa vorbesc despre discutiile astea cu tatal meu care mereu porneste cearta.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:39am Dec 8
ma gandesc ca ar fi bine sa vorbeste totusi cu un membru al familiei despre ce se intampla… ai nevoie de un aliat care sa te ajute in acest demers. Se poate, succes!

Cristina Cristea 11:40am Dec 8
Spune-le ca ceea ce fac ei acum, iti cauzeaza tie si acum si, mai ales, mai tarziu, cand vei vrea sa-ti faci o familie. Terapia de cuplu pentru ei. Incearca sa le vorbesti, eventual separat, si spune-le ca ai dori sa nu se mai vorbeasca de rau, unul pe la spatele celuilalt. Si nici fata de tine. Spune-le ca te doare sa-i vezi cum se cearta si ca ar trebui sa tina cont si de tine. Bafta!

Eugenia Barbu 12:15pm Dec 8
Te inteleg destul de bine

Eugenia Barbu 12:16pm Dec 8
Fa ceeea ce simti tu ca e mai bn pentru vpi trei .

Eugenia Barbu 12:16pm Dec 8
Esti tu terapeuta dela casa

Eugenia Barbu 12:17pm Dec 8
Dar in acelasi timp contacteaza un psiholog care te poate sfatui.


Scriosteanu Liliana Sinziana 3:54pm Dec 8
Buna seara, ,,baiat” curajos. Putini copii se implica in a sustine familia. Daca doresti sa discutam despre emotiile si trairile tale , putem sta de vorba. Eu sunt psiholog-psihoterapeut integrativ, poti citi mai multe despre mine pe Facebook, accesandu-mi numele. Si eu la randul meu sunt parinte , am 3 copii, (2 baieti) . Eventual imi poti scrie pe email. lilianascriosteanu yahoo.com. Succes si intelepciune iti doresc.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile


implant dentar fast and fixed