Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSunt elev in clasa a IX-a si am o corigenta la matematica. Parintii mei nu stiu deoarece imi este frica sa le spun. Daca nu iau corigenta si raman repetent, cum o sa le spun, ce o sa fac?

Terapeuti.ro 7:21am Aug 24
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:Buna ziua! Sunt elev in clasa a-9 la Colegiul Economic Buzau. Am avut pe primul semetru la matematica media 5, iar pe al doilea semestru am avut media 4, acum sunt in stare de corigenta si pe 2 septembrie dau corigenta. Ce sa fac? Credeti ca o sa trec? Apropo, parintii mei nu stiu deoarece imi este frica sa le spun…si acum ma gandesc:”Daca raman repetent, cum o sa le spun, ce o sa fac?” Imi puteti da niste sfaturi cu ce sa fac? Ajutati-ma!


Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:26am Aug 24
ce crezi ca te-ar ajuta mai mult? Sa tii in tine acest stres, sau sa le spui si sa beneficiezi de suportul lor?

Grigoras Nitica 9:43am Aug 24
Important este ce crezi tu,cum gandesti tu…crede_n tine,invata si sigur ai sa treci.Sunt de acord cu Radu,suportul parintilor este important,nu este sfarsitul cand se ramane corigent…sfarsitul este cand nu mai incerci….Succes!

Stefan Sebastian Albert Lupu 10:07am Aug 24
Stim cu totii ca e greu cand faci o nazbatie, dar decat sa se ajunga la lucruri mai grave, gen repetentie, mai bine vorbesti cu parintii. Daca nu ai curaj sa le spui in fata, lasa un biletel si spunele si cat de frica iti este sa le spui prin ce treci. Sunt sigur ca o sa te inteleaga si o sa te ajute!

Clau Anki 11:40am Aug 24
Dragul meu… cat de bine te inteleg… am trecut si eu prin aceasta problema, exact la fel, cu aceleasi medii la matematica, cu aceeasi frica de reactia parintilor, cu presiunea secretului in suflet… Au trecut 25 de ani de atunci si am facut inca 15 ani de scoala, Examenul de corigenta l-am luat pentru ca am mers la profesor inainte cu 2 saptamani si i-am spus ca imi este frica de acest examen, pentru ca nu stiu matematica, dar am vointa si i-am solicitat sa ma invete in aceste doua saptamani orice crede ca imi va fi de folos. Eu eram un mic psiholog inca de atunci. Profu’ a muscat momeala, l-am impresionat cu asta si m-a invatat lucrurile pe care le-am primit la examen. Dar, fiind chiar cu mucul la deget, am fost extrem de interesata si de atenta si am exersat si singura. Am dat examenul, l-am luat si mi-am informat apoi si parintii prin ce am trecut. Faptul a fost implinit. Dar tu nu ai aceasta garantie. Insa cel mai important este sa ai o atitudine smerita, politicoasa si de buna-vointa in fata profesorului. Pe langa ne/stiinta, aceste ingrediente te pot salva. La mine asa a functrionat, dar circumstantele tale de viata si de interrelationare cu scoala nu stiu daca se suprapun cu ale mele. Iti doresc o tona de curaj! Bafta la examen!

Psihologul Va Raspunde 10:06am Aug 25
Azi, profesorii te lasa corigent doar daca esti rau intentionat sau indisciplinat. Politica in scoli este sa treaca toti, sa nu ramana fara elevi, ca se desfiinteaza clase si se pierd posturi. Si atunci raman repetenti doar elevii extrem de incomozi si indisciplinati.

Popescu Milena 10:30am Aug 25
Spune părinților și încearcă să înduioșezi profesorul


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed