consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Implant dentar Dental Premier

Implant dentar Dental PremierProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Viata mea a fost mereu tensionata din cauza certurilor parintilor. Niciodata nu am petrecut o duminica frumoasa, un Paste, un Craciun linistit, fara o cearta…

Terapeuti RO 8:52am Jan 20
Mesaj:
Nu stiu cum sa incep..de cand am inceput sa imi dau seama de unele lucruri, viata mea a fost mereu tensionata si in asta vreau sa intelegeti certuri ale parintilor. Niciodata nu am petrecut o duminica frumoasa, un Paste, un Craciun linistit fara o cearta, eu nu stiu cum este sa simti spiritul craciunului, pastele si toate cele. Pentru mine aceste zile foarte importante sunt la fel ca celelalte, pline de cearta,scandal,injuraturi cu carul. De ceva timp, am inceput sa cedez pur si simplu. Ma simt deprimata si mereu am un comportament autodistructiv … As vrea sa imi dati un sfat, poate o vorba buna care sa o pot spune cu voce tare in fata oamenilor care mi-au dat viata…

Pirvan Marinela 8:58am Jan 20
Scriele o scrisoare fiecaruia in parte ce simti si ce ai vrea de la iei. Observa ce se intimpla, daca nu ii misca si nu se intimpla nimic incearca sa iti vezi de viata ta ,fara sa mai pui la suflet problemele lor care iti otravesc sufletu.

Cosmin Postelnicu 10:46am Jan 20
Stiu ce zici. Din punctul meu de vedere exista o singura cale. Accepta-i, iarta-i si mergi pe drumul tau. Nu-ti consuma energia cautand vinovatul sau urandu-i pentru tot ce se intampla. Invata ceva din asta.

Emanuel Prichici 7:22pm Jan 20
singurul lucru pe care ti-l pot recomanda este sa te rogi. roaga-te sincer pentru o schimbare si pentru ajutor din partea lui dumnezeu. lucrurile se vor schimba. vei vedea.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed