implant dentar fast and fixedLogin

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm un tata foarte rau. A aflat ca am un iubit si nu l-a vrut pentru ca nu are scoala si are o familie urata. M-a pedepsit, mi-a luat telefoanele si nu ma lasa decat la scoala.

Terapeuti RO 8:16am Sep 15
Mesaj:
Buna! sunt o fata de 16 ani, ma numesc Nicoleta, am un tata foarte rau si a aflat ca am un iubit si nu l-a vrut din motivele ca nu are scoala si are o familie urata , ma pedepsit foarte grav mi-a luat telefoanele nu ma lasa nicaieri decat la scoalaa si inapoi e foarte rau. Va rog ajutati-ma dati-mi un sfat am ajuns la capatul puterilor ce pot sa fac ? cum sa-l conving sa-mi dea libertatea inapoi

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:20am Sep 15
din pacate te confrunti cu o problema foarte comuna adolescentilor si anume ca nu sunteti majori/nu aveti 18 ani si trebuie sa va supuneti, legal, parintilor. Fiind vorba de relatia tata-fiica, el o sa fie oricum mai exigent (asa sunt tatii de fete), insa nu justifica cu nimic a fi exagerat. Incearca sa iti pastrezi calmul cand discuti cu el si incearca sa porti cu el doar discutii rationale, nu de alta dar daca va ‘aprindeti’ amandoi nu rezolvati nimic. Succes! ;)

Aniela Lucian 11:17am Sep 15
Nu e foarte grav ca iti ia telefoanele – doar te protejeaza! Cine vrea, te gaseste personal, si fara telefon…. curaj, treci in curind si peste asta!

Mar Dum 4:33am Sep 16
Cum adica nu are scoala, este analfabet ? Nu are scoala terminata ? Ceva nu este clar in exprimarea ta.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile