consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt intr-o relatie cu cineva mai mic ca mine cu 24 de ani. Ne intelegem foarte bine, dar… va comenta foarte multa lume…

Terapeuti RO 6:54am Oct 23
Mesaj:
bn ziua am o pr mai delicata sper sa nu deranjez foarte mult sint intro relatie cu cineva mai mic ca mine 24ani ne intelegem foarte bn dar nu stiu ce sa fac vrea sa ma mut la el si sa ne trecem si in acte eu una as vrea dar va comenta ffffmulta lume va rog o parere

Cristina Cristea 7:08am Oct 23
Faceti cum simtiti, gura lumii nu trebuie sa conteze. Daca sunteti sigura ca asta va doriti…bafta!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:29am Oct 23
daca pt Dvs conteaza mai mult ‘gura lumii’ atunci faceti ca ea; daca este mai importanta relatia… atunci luati decizia pt relatie… nu pt ceilalti. Succes!

Maricela Dinca 8:39am Oct 23
Faceti ceea ce simti acum , ptr ca mai tarziu sentimentele unuia dintre voi se vor mai estompa , va v’a ramane doar sa va intoarceti in timp si sa regretati ceea ce n’ati facut . Nimic nu e intamplator , varsta nu conteaza , iubiti’va mult . Daca el doreste acest lucru inseamna ca va iubeste . Fiti doar atenta sa’i cantariti atat calitatile cat si defectele . Hotararea va apartine , lasati la o parte acele inhibitii si temeri . Mult noroc !

Mar Dum 1:44pm Oct 23
“Gura lumii o astupa doar pamantul” si sigur, “nu traiti cu lumea in casa”. Intimitatea va apartine. Evident trebuie sa fiti pregatiti a intelege si accepta “gura lumii”. Adevaratii prieteni vor ramane apropae. Va fi un test si pentru ei descoperirea propriei motivatii. Intrebarea care se pune este “sigur va doriti asta si dumneavoastra? “. cat de puternica este relatia dumneavoastra nu o puteti sti decat daca o saumati in fata lumii.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile