consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Implant dentar Dental Premier

Implant dentar Dental PremierProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 18 ani, iar de curand parintii mei mi-au dat o veste soc: voi avea un frate sau o sora. Ma simt atat de confuza…

Terapeuti RO 9:16am Jan 10
Mesaj:
Am 18 ani , iar de curand parintii mei mi-au dat o veste soc : voi avea un frate/o sora. La inceput am fost incantata , dar acum nu stiu ce sa zic …sunt confuza ..nu stiu daca vreau sa am nu frate …de fapt nu cred ca vreau , dar in acelasi timp sunt o persoana religioasa si nu pot nici macar sa ma gandesc de avort pt ca stiu ca nu as putea trai cu vina aceasta. Parintilor nici nu stiu ce sa le zic…ma simt atat de confuza.. Ce ar trebui sa fac ?

Gerard Stroe 9:30am Jan 10
In primul rand nu este decizia ta ci a lor. Ei ti-au comunicat pt ca esti parte din familie si e normal sa stii, nu pentru a le permite tu sa aiba inca un copil! Daca cel mic va avea tot ce este nevoie pentru a se dezvolta frumos nu e nici o problema daca mai fac un copil. Tu nu vei pietde nimic daca vei avea un fratior/surioara, parintii te vor iubi ca si pana acum! Poate vei primi mai putina atentie la inceput pentru ca bebelusul necesita multa ingrijirie, prin urmare mult timp, da poti recastiga atentia daca te implici si tu activ in ingrijirea lui si in felul acesta vei petrece timp de calitate cu parintii si bebelusul!

Botezat Radu 9:44am Jan 10
iti iubesti si respecti parintii? incercati sa discutati impreuna aceste intrebari pe care le ai si sigur veti gasi impreuna raspunsurile, ca familie

Oltean Loredana 10:16am Jan 10
Ceea ce-ti doresti tu este una, ceea ce-si doresc parintii tai e altceva iar tu nu ai dreptul sa crezi ca poti decide in vreun fel sau altul, sau ca poti judeca hotararea si dorinta lor. Daca ai incepe sa gandesti cu maturitate si seriozitate, ai descoperi, de fapt, ca si pt tine ar putea fi un lucru bine-venit, din mai multe pct de vedere, care ar putea sa te dezvolte, sa te apropie de familie mai mult si altele. De dorit ar fi sa lasi teama la o parte, care poate fi cauzata de diverse motive si sa te unesti cu familia ta, sa fiti un tot unitar, ca lucrurile sa fie frumoase si armonioase iar voi sa aveti de castigat cu totii.

Voicu Ionela 11:32am Jan 10
UN COPIL ORICAND VINE E O BINECUVANTARE PENTRU FAMILIA IN CARE VINE.E UN DAR DIVIN PE CARE NU IL PRIMESTE TOATA LUMEA.TOTUL SE INTAMPLA CU UM MOTIV

Voicu Ionela 11:33am Jan 10
CAND O SA AI FAMILIA TA O SA INTELEGI.

Catalin Lazar 12:31pm Jan 10
Putina confuzie, da, nu ai face tu avort in acest caz. Decizia de a pastra copilul apartine altcuiva. Ce se schimba pentru tine odata cu aparitia fratelui/sorei ?

Mirka Balaci 1:29pm Jan 10
probabil copilul din tine este cel care se simte confuz in momentul asta, dar daca ai incerca sa accesezi acea parte adulta, matura din tine ti-ar fi mult mai usor sa intelegi si sa accepti situatia; si, desigur, o discutie serioasa cu parintii te-ar putea linisti putin.

Paula Ţintă 3:42pm Jan 10
Să le spui felicitări şi să te bucuri.

Psiholog Constantin Oprea 5:16pm Jan 10
Care este teama ta legat de acest eveniment???


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed