consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

E ziua de nastere a fetitei celei mici (face un an, e prima aniversare), iar cea mare e tare geloasa. Nu vreau sa sufere cand o sa vada ca toti stau in preajma celei mici. Sa ii fac si ei la fel ca celei mici?

Terapeuti.ro 7:24am May 3
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

buna ziua..as vrea sa va intreb cum ar trebui sa procedez in urmatoarrea situatie..peste doua zile e ziua de nastere a fetitei celei mici(face un an…e prima aniversare) iar cea mare e tare geloasa…nu vreau sa sufere cand o sa vada ca toti stau in preajma celei mici(cu tablaua,cu suflatul in tort,taierea motului,cadouri)…sa ii fac si ei la fel ca celei mici..nu cred ca intelwge ca sunt doar pt surioara sa.multumesc


Botezat-Antonescu Radu 7:28am May 3
incercati sa faceti o petrecere pt amandoua… cu mica diferenta ca cea sarbatorita primeste putin mai multa atentie pt ca este ziua EI de nastere… cand vine ziua celei mari… o scoateti pe ea in fata s.a.m.d. Nu puteti opri sentimentele nimanui insa la copii educatia este in plina exercitare. Succes!

Elena Savu 7:34am May 3
Incercati sa implicati in procesul de pregatire al evenimentului intreaga familie.Fiecare membru are propriul loc si rol in petrecere.Sarbatoritul este motivul.Tata are urmatoarele activitati.1,2,3………Mama va contribui cu 1, 2,3……Surioara cea mare se va ocupa de 1, 2, 3……………Bucurati-va impreuna de realizari si comunicati cat mai deschis.Petrecere frumoasa si La multi ani!

Soare Fericire 3:20pm May 3
Pe langa cele spuse mai sus, pregatiti-i un cadou si fetitei mai mari . Cand i-l daruiti, spuneti-i ca surioara mai mica a pregatit un cadou special pentru ea !

Irina Cohal 10:09pm May 3
Două torturi, unul pentru sărbătorită și altul pentru "Cea mai bună soră din lume"Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19346 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier