consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Cum as putea sa nu mai iubesc pe cineva, avand in vedere ca sunt casatorita? Sotului meu ii plac femeile, bautura, drogurile. Imi este rusine de mine insami ca simt asa ceva.

Terapeuti.ro 9:52am Mar 9
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua,as avea o intrebare …cum as putea sa fac sa nu mai iubesc pe cineva…avand in vedere cas casatorita…si el la fel…nu am avut relate intima cu aceasta pers.,,,si nu supotrt ca este asa de bun cu mine si ma ajuta…(sotul ii place femei..bautura drogurile,,poveste lunga)imi este rusine de mine insami ca simt asa ceva..multumesc

Botezat-Antonescu Radu 10:24am Mar 9
eu zic sa va raspundeti singura la aceasta inrebare intr-o psihoterapie… pare ca situatia Dvs. este mult mai complexa pt a va putea da noi un raspuns eficient. Curaj!

Marius Dumitrescu 2:15pm Mar 9
Evident ca ati gasit dincolo ceeace acasa va lipseste. Spun credeti, pt ca in genere lumea nu- asa cum e ci asa cum o vedem noi. Adica mintiuca noastra compenseaza imaginativ. Realitate s-ar putea sa aiba multe nuante pe cere nu le cunoaste-ti


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile