consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Totul a inceput acum 2 ani cand ma simteam cea mai singura persoana! Relatia cu iubitul meu nu mergea si, fara sa imi dau seama, m-am îndragostit de un baiat. M-am impacat cu iubitul meu, insa nu imi pot lua gandul de la celalalt baiat.

Terapeuti.ro 9:01am Nov 28
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

In primul rand vreau sa va felicit pt efortul depus pt a ne Raspunde si a ne ajuta sa gasim o solutie la problemele noastre. Totul a inceput acum 2 ani cand ma simteam cea mai singura persoana!Relatia cu iubitul meu nu mergea si fara sa imi dau seama m- am indragostit de un baiat,nici nu stiu cum s- a intamplat asta!la inceput cred ca eu am fost indragostita,pana ne- am dat seama ca de fapt amandoi suntem indragostiti unul de celalalt eu ma impacasem deja cu iubitul meu,asta datorita faptului ca tipul a plecat in strainatate si nu vedeam nici o cale pt o noua relatie!Au trecut 2 ani dar nu imi pot lua gandul de la el,ne- am mai revazut si au fost aceleasi lucruri din partea amandurora,am crezut ca o sa imi treaca dar vad ca nu s- a terminat!ultima Conversatie cu el a fost sa ma lase in pace ca eu am o relatie desi nu asta gandeam!cum sa fac sa trec peste lucrurile acestea,am impresia ca intre noi a ramas ceva nerezolvat?daca as sti sigur ca si el isi doreste ceva mai mult as rupe relatia pe care o am


Botezat-Antonescu Radu 10:05am Nov 28
Multumim pt felicitari si ne bucuram ca suntem de ajutor. In ceea ce priveste situatia Dvs. propunerea mea este sa o discutati in doi si sa trageti o linie cat mai clara posibil pt a nu mai lasa loc de dubii. Cred ca solutia este in propriul sentiment pe care il aveti: nu lasati aceasta situatie nerezolvata. Succes! ;)

Doina Zamfirescu 1:53pm Nov 28
Inteleg ca nu va puteti decide la care relatie sa renuntati. Poate ca ar fi util sa stabiliti ce anume si cum doriti sa fie o relatie pentru dvs.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile