consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 37 de ani si 2 copii. Dupa nasterea primului copil m-am indepartat de sotul meu si departarea aceasta s-a aprofundat cu timpul. Recent am intalnit o alta persoana de care m-am apropiat foarte mult. Nu vreau sa divortez, dar parca nici nu pot merge mai departe.

Terapeuti.ro 7:35am Mar 21
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua,

am 37 de ani, sunt casatorita de 5 ani, cu 2 copii, 4 ani si 2 ani.
Dupa nasterea primului copil m-am indepartat de sotul meu si departarea aceasta s-a aprofundat cu timpul.
Eu sunt o fire introvertita, intodeauna am avut probleme cu exprimarea sentimentelor.De aceea m-am si indepartat de sotul meu, erau multe lucruri care ma deranjau, dar nu i le-am spus niciodata si daca am facut-o ama avut senzatia ca nu le intelege sau nu ii pasa, apoi pur si simplu nu am mai zis nimic.
Recent am intalnit o alta persoana de care m-am apropiat foarte mult, care simt ca ma intelege si care ma iubeste asa cum sunt.
Nu vreau sa divortez, dar parca nici nu pot merge mai departe. Si ma simt prinsa in capcana propriei vieti.
Daca inainte aveam o prietena buna cu care imparteam totul, acum ea a plecat din tara si nu prea mai pastram legatura. In plus nu mai simt nevoia sa ii fac nici un fel de confidente. Simt ca m-am salbaticit si nu mai vreau sa vorbesc cu nimeni nimic pentru ca am senzatia ca nimeni nu intelege prin ce trec.
As avea nevoie de un sfat specializat ce sa fac, cum pot depasi acest prag.


Clau Anki 7:52am Mar 21
Poti depasi acest prag vorbind cu o persoana care te intelege si nu te judeca si nu-ti da sfaturi, dar care te ghideaza spre cele mai bune decizii si te ajuta sa te autocunosti; se numeste psiholog. Succes!

Psiholog Cristina Cristea 9:25am Mar 21
Un psiholog va poate ajuta, pe internet e greu sa dai sfaturi. Problema trebuie aprofundata.

Simona Ciuca 11:39am Mar 21
Toti vreti sa spargeti firul in 100. Orice problema cu cat se tot diseca se complica. La final de zi problema e ce vrei si ce te face sa cresti si sa fii fericit. Sa stai intr o relatie fara sa comunici cu partenerul si fara sa fii in primul rand prieten nu neaparat pentru sex e cumplit. Mama si tata s impreuna de 36 de ani. 2 superbi ce se adora si au o relatie minunata. Mama e n mintea ei cu tata non stop desi e plecata si invers. Dar sunt inainte de orice prieteni si sprijin celuilalt si motive pt a creste fiecare individual. Ai asta ramai. Nu ai asta sanatate. Copiii cresc. Mie mama mi a zis ca daca veci aflu ca tata o inseala sa tac ca ea se împaca cu el si se ceartă cu mine. Tatei i s au facut avansuri de fata cu mine. E un superb si un simpatic. Le a ignorat. Idem mamei cu acelasi feed back. La fel mama mi a zis sa nu i cer veci sa aleaga ntre mine si tata ca l alege pe el ca eu am viata mea si ea ramane apoi singura. Si i am dat dreptate. Tu decizi. Fiecare om intelege viața din experienta proprie. Ce mi face mie bine nu i obligatoriu sa ti faca tie si invers.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile