consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt indignata de modul in care mi se adreseaza unii adolescenti. In momentul in care imi zic tam-nesam “TU” simt ca mi se ridica parul in cap…

Terapeuti RO 8:43am Sep 10
Mesaj:
Buna ziua,de ceva vreme sunt indignata de modul cum mi-se adreseaza unii adolescenti,fie la locul de munca,fie din vecini,mai exact la pers intai,desi nu sunt prea batrana,am 46 ani,cu un servici banal. Ma deranjeaza enorm,si in momentul cand imi zice tam_nesam “TU” simt ca mi-se ridica parul in cap…ma gandesc imediat,ca sunt mult mai mici ca si varsta decat fiul meu…ca sunt chiar mai mare decat mama lor…poate sunt eu cu mentalitatea prea invechita,am eu o problema..??? Nu sunt nici prea permisiva,doar ca incerc sa-i inteleg,si de multe ori poate ii ascult prea mult..sa fie asta motivul ? Incep sa ma distantez de acei copii,sa pun, o bariera intre noi asta pt ca nu stiu ce atitudine sa adopt. multumesc !

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:49am Sep 10
intrebarea este Dvs cum vreti sa fiti apelata? Unde trasati limitele? Daca nu reactionati atunci ei inteleg ca este ok si continua. Incercati sa le comunicati diferentele pe care le simtiti si dorintele pe care le aveti. Succes!

Came Came 2:56pm Sep 10
Daca traiesti in Romania, iti inteleg frustarea. Daca traiesti afara – departe de Romania-, e considerata neintegrare in societate. Sant atatea lucruri serioase in viata pentru care ar trebui sa ne simtim ” deranjati enorm” si ” indignati”.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile