consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Nu stiu cum as putea sa identific in ce domeniu ar trebui sa lucrez pentru a-mi aduce multumirea sufleteasca si pentru a castiga mai multi bani.

Terapeuti RO 11:12am Feb 19
Mesaj:
Buna ziua! Sunt o femeie de 30 de ani, am un copil de 2 ani si 5 luni si in prezent lucrez intr-un domeniu ce ma nemultumeste, nu ma regasesc, ma intristeaza chiar…salariul este foarte mic, abia daca reusesc sa-i asigur copilului cele necesare. Mentionez ca nu am pe nimeni care sa ma ajute financiar. Nu stiu cum as putea sa identific in ce domeniu ar trebui sa lucrez pentru a-mi aduce multumirea sufleteasca si pt a castiga si mai multi bani. Ma puteti ajuta? Multumesc!

Todea Roxana Diana 11:18am Feb 19
Buna ziua si eu am 2 copii si unu din ei ii cu probleme psihice are autuism nici mie nu mi se ofera nimic,doar salar minim pe economie,si ori unde merg cu copilul toti cer bani,,,la fel si eu mi cresc singura,,,eu va doresc tot binele din lume si va doresc SUCCES in viata si mult noroc

Botezat Radu 11:26am Feb 19
ce pregatire aveti si unde ati incercat sa va mai angajati?

Cristina H. B. Docan 2:08pm Feb 19
Draga mea doamna, situatia dumneavoastra este trista si induiosatoare, dar pe mine m-a facut sa surid :) . Ascultati, va rog, (cel putin) inceputul acestei inregistrari, si atunci veti intelege de ce: http://www.youtube.com/watch?v=pqZjrvgzkQI Cit despre identificarea dumeniului in care ar trebui sa lucrati si restul… Acestea sint obiective de competenta mea profesionala; v-as putea ajuta.

Pisiologul De Serviciu 11:25am Mar 31
Stimata doamna, exista Centrul de Consiliere si Orientare in Cariera. Acolo, sunt specialisti care va vor face sa va dati seama ce tip de job va place, ce tip de job vi se potriveste, pe baza structurii dvs. interne. Cu alte cuvinte, mergeti la un program de consiliere si orientare in cariera. Trebuie doar sa dati un search pe google. Vezi aici un astfel de program: http://www.ccoc.spiruharet.ro/


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile