consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 15 ani si imi doresc sa devin psiholog. Cum pot sa aflu daca imi este potrivita aceasta meserie?

Inna Ela 4:05pm May 6
Buna ziua! Am 15 ani si imi doresc sa devin psiholog.Nu sunt sigura daca am facut o alegere buna.Cum pot sa aflu daca imi este potrivita aceasta meserie? Va multumesc!

Botezat Radu 8:22am May 7
ar fi o idee sa stai de vorba cu psihologi si sa iti spuna cum este pt ei meseria aceasta, sa vezi ce inseamna boala psihica, sa te gandesti ce fel de psiholog vrei sa da fii, citeste despre psihoterapie, etc. Profesorul de psihologie din scoala sau consilierul scolar ar trebui sa poata sa iti raspunda la toate intrebaril. Succes! ;)

Catalina Negrea 8:24am May 7
Pai inca n-ai ales,datorita incertitudinii tale.Trebuie sa ai rabdare cu tine,sa te cunosti mai bine,sa stii ce vrei…IMPORTANT:Fa ceea ce simti tu,ca ti s-ar potrivi,ca ti-ar place..degeaba vrei acum sa devii psiholog,daca mai tarziu,constati ca vrei sa fii profesor sau altceva…ai RABDARE cu tine!

Laurentiu Marga 8:32am May 7
In mare intelep zice asa: ca sa nu muncesti in nicio zi din viata ta, tre sa faci ceea ce iti place si defineste. : )

Came Came 2:17pm May 7
Se poate voluntaria intr un asa cabinet? Ar fi minunat si te ar ajuta sa ti dai seama daca e cariera care ti se nimereste tie. Succes

Inna Ela 2:18pm May 7
Multumesc!

Carmen Caramlau 6:47pm May 7
Draga mea, asteapta-te sa-ti mai schimbi de cateva ori optiunile pana termini liceul, dar tine minte ca la fiecare optiune sa faci un exercitiu de imaginatie, in care sa te vezi efectiv facand munca respectiva. Daca te va face fericita chiar si asa, incercand mental acea activitate, e cea potrivita pentru tine (pot fi si mai multe). Iti doresc mult succes! :) Numai bine!

Oana Popescu-Argetoia 12:24pm May 8
Inna Ela, psihologia este un domeniu vast, iar posibilitatile de a activa in cadrul acestuia sunt multiple. "Psiholog" este persoana care este licentiata in acest domeniu, insa drumul tau poate fi conturat in functie de specializarea pe care o vei alege. Adica vei putea lucra si in domenii precum: comunicare si relatii publice, marketing, publicitate etc. Consulta-te si cu un specialist pe "orientarea in cariera", ca sa te ajute sa determini mai bine ce anume ti s-ar potrivi. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile