consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 17 ani si am o problema legata de alegerea meseriei. Mi-am dorit sa dau la medicina, dar nu sunt buna la mate, chimie si fizica. Faza e ca nu am motivatie parca, scoala ma descurajeaza, ma gandesc adesea sa ma transfer la un profil uman.

Terapeuti.ro 8:53am Dec 7
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna!Am 17 ani,sunt din Ialomita.Asta e mai mult o problema de scoala si legata de alegerea meseriei.Sunt la Stiinte ale naturii dar nu stiu ce sa fac…Mi-am dorit sa dau la medicina ,dar nu sunt buna la mate chimie si fiZica..dar spun. Ca daca imi doresc se poate,adica pot invata chimie pana intru…dar faza e ca nu am motivatie parca,si scoala asta ma descurajeaza..si ma gandesc adesea sa ma transfer la un profil uman,dar mi-e de toata procedura cu transferul….ma consum de ceva vreme cu alegerea asta si plang adesea,parintii mei nici ei nu stiu sa ma indrume si de asta am apelat la sfatul dumneavoastra…….daca ati putea sa ma ajutati,va rog…as avea nevoie de un sprijin


Pascu Viorica 9:35am Dec 7
Incearca sa identifici ce anume ti se potriveste (cu ajutorul consilierului din scoala- iti poate aplica anumite chestionare); deoarece este necesar sa vezi mai realist lucrurile. Nu ajunge doar sa-ti doresti, este necesar cu pasi mici sa si pui in practica, sa-ti urmezi calea!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile