Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatFiica mea in varsta de 16 ani este nehotarata in ceea ce priveste viitorul ei si as dori sa o ajut facandu-i o evaluare.

Terapeuti RO 8:45am Jun 17
Mesaj:
Buna ziua,
fiica mea in varsta de 16 ani este nehotarata in ceea ce priveste viitorul ei si as dori sa o ajut facandu-i o evaluare de aptitudini, orientare scolara…banuiesc ca asa se procedeaza. Ce teste imi recomandati sa caut? Ce specializare trebuie sa aiba psihologul caruia ma adresez? Cam la ce pret ajunge o astfel de evaluare?
Multumesc.

Botezat Radu 10:26am Jun 18
un psiholog vocational. Incercati o cautare pt ‘centre de testare psihologica (vocational)’

Carmen Caramlau 12:19pm Jun 18
Evaluarea elevului se face fata in fata cu un coach de programare neuro-lingvistica, specializat si in resurse umane si dureaza o ora si jumatate. Parintele trebuie sa participe la intalnire. Pentru alte detalii si pret ne puteti contacta telefonic la 0735554342.

Laurentiu Marga 1:51pm Jun 19
Dar de ce vreti sa faceti o evaluare psihologica….credeti ca vor afla exact ce aptitudini are ? Albert Enstain a avut diagnostic retard…….A. Eddison……avea pierderi de memorie, tot au devenit cineva. Daca le facea cineva o evaluare psihologica, clar le spunea ca o sa ajunga gunoieri. Intrebati pe fata ce ii place sa faca…..ce isi doreste sa faca, ce o implineste……….incercati sa vorbiti cu ea si sa nu ajunga ca 3 sferturi din romania la un "Scarbici" in loc de servici.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed