Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Fiica mea in varsta de 16 ani este nehotarata in ceea ce priveste viitorul ei si as dori sa o ajut facandu-i o evaluare.

Terapeuti RO 8:45am Jun 17
Mesaj:
Buna ziua,
fiica mea in varsta de 16 ani este nehotarata in ceea ce priveste viitorul ei si as dori sa o ajut facandu-i o evaluare de aptitudini, orientare scolara…banuiesc ca asa se procedeaza. Ce teste imi recomandati sa caut? Ce specializare trebuie sa aiba psihologul caruia ma adresez? Cam la ce pret ajunge o astfel de evaluare?
Multumesc.

Botezat Radu 10:26am Jun 18
un psiholog vocational. Incercati o cautare pt ‘centre de testare psihologica (vocational)’

Carmen Caramlau 12:19pm Jun 18
Evaluarea elevului se face fata in fata cu un coach de programare neuro-lingvistica, specializat si in resurse umane si dureaza o ora si jumatate. Parintele trebuie sa participe la intalnire. Pentru alte detalii si pret ne puteti contacta telefonic la 0735554342.

Laurentiu Marga 1:51pm Jun 19
Dar de ce vreti sa faceti o evaluare psihologica….credeti ca vor afla exact ce aptitudini are ? Albert Enstain a avut diagnostic retard…….A. Eddison……avea pierderi de memorie, tot au devenit cineva. Daca le facea cineva o evaluare psihologica, clar le spunea ca o sa ajunga gunoieri. Intrebati pe fata ce ii place sa faca…..ce isi doreste sa faca, ce o implineste……….incercati sa vorbiti cu ea si sa nu ajunga ca 3 sferturi din romania la un "Scarbici" in loc de servici.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita