consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Poate un atac de panica sa tina toata ziua si sa se repete iar si iar, zi de zi?

Terapeuti RO 8:08am Nov 10
Mesaj:
buna ziua ma numesc alina si am o intrebare poate un atac de panica sa tina toata ziua si sa se repete iar si iar zi de zi ? mi am facut analizele si toate au iesit bine abdominala de tiroida am facut si la cervicala si toate au iesit ok dar eu ma simt tot mai rau am ameteli care nu le mai suport cateodata cred ca am o boala incurabila nedepistata am facut atacuri de panica de am chemat ambulanta asa spunea doamna de pe ambulanta va rog ajutatima sa aflu cauza acestor ameteli am intrat si intr o depresie din cauza acestor ameteli plang ca nu stiu ce am nu l e mai suport am aceste ameteli de 4 ani si varsta 36 de ani va rog ajutati ma

Pirvan Marinela 8:18am Nov 10
Pentru o dezbatere mai ampla a starilor, trebui sa discutati cu un psihoterapeut.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:27am Nov 10
un psihiatru ati consultat? daca de 4 ani aveti o anxietate generalizata cu atacuri de panica poate ar fi timpul! Succes!

Gerard Stroe 9:15am Nov 10
Pot fi atacuri de panica, dar mai sunt si alte investigatii fiziologice pe care le puteti face, daca nu le-ati facut deja, precum zona orl, in ureche se afla centrii de echilibru si ameteli pot fi si din acea zona. Atacurile de panica pot fi rezolvate prin psihoterapie si ideal ar fi in combinatie cu o medicatie prescrisa de psihiatru.

Raluca Costache 9:33am Nov 10
In paralel cu alte terapii ,mai incearca o cale: citeste Paraclisul Maicii Domnului la miezul noptii,cu o lumanare aprinsa,timp de 40 zile,cu increderea ca ii predai toate problemele tale pe care nu stii sa le rezolvi.Chiar daca mintea ta va fi in alte parti cand te rogi,tu roaga te oricum.Asa am scapat de severe atacuri de panica,care au durat PATRU ani.Sincer iti spun! Au trecut 20 ani de atunci si nu am mai avut niciodata vreunul.

Remus Sandu 11:36am Nov 10
Inositolul s-a dovedit foarte ineficient în tulb. de panică http://wp.me/p48646-3uPPuteţi lua în calcul şi ipoteza unui exces de cupru:”Excesul de cupru este de asemeni întâlnit frecvent la adulţi, în special femei. Din nou, estrogenul este un important factor contributiv, din cauza strânsei asocieri dintre cupru şi estrogen. Suplimentar creşterii normale a estrogenului în ciclul menstrual, estrogenul tinde să crească în al treilea trimestru de sarcină, contribuind astfel la depresia post-partum şi alte probleme psihologice la unele femei. În plus, femeile (şi fetele adolescente) care folosesc ‘pilula’ pentru contracepţie, cresc cantitatea de estrogen în sistem. Ceea ce este strâns corelat cu tendinţa de a experimenta depresia, tulburarea de panică, şi tulburarea obsesiv compulsivă.”Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile