consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Parintii mei nu aveau nimic impotriva iubitului meu, dar in ultimul timp tot gasesc motive pentru a-mi reprosa ceva despre el.

Terapeuti RO 10:28am May 9
Mesaj:
Am 17 ani si de 2 ani si 4luni sm un iubit…la inceput parintii mei nu aveau nimic impotriva, mentionez ca ei stiu doar de un an de relatie, dar in ultimul timp tot gasesc motive pt a-mi reprosa mie ceva despre el, de exemplu cum arata sau cum conduce si chiar nu stiu ce sa mai fac…pe de alta parte, iubitul meu imi tot reproseaza ca parintii mei sunt asa cum sunt, ca nu ies, ca niciodata nu pot sta mai mult cu el…am tot timpul certuri in familie de care m-am saturat, pur si simplu nu le mai suport…ce as putea face?

Botezat Radu 10:34am May 9
cum ar fi sa discutati cu totii, calm, la un spritz despre toate si sa incercati sa cadeti de acord? ;)

Carmen Caramlau 4:55pm May 9
Buna. TIne minte ca nu esti majora. Asta inseamna ca parintii raspund legal de tine, dar si prietenul, daca e major si are o relatie cu o minora. Sunt reguli pe care trebuie sa le respectati, macar pana devii majora. Ok? Pe de alta parte, certurile astea ar putea sa duca la ruperea relatiei tale cu parintii. Gandeste-te la asta si fii sincera: pe cine ai alege, daca s-ar pune problema? Pe ei sau pe el? E mult de discutat si te-ar ajuta mult terapia, pentru a-ti lamuri niste valori morale si a-ti stabili un curs frumos in viata. Numai bine!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile