consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sora mea mai mica primeste mereu atentie din partea parintilor, este mereu cea rasfatata si alintata. Incep sa cred ca nimeni nu are nevoie de mine si ca nu ma iubeste nimeni.

Terapeuti RO 6:59am Apr 17
Mesaj:
Buna!
Ma numesc Daria si am 14 ani. In ultimul timp ma simt singura si nefolositoare. Incep sa cred ca nimeni nu are nevoie de mine si ca nu ma Iubeste nimeni. Am o sora mai mica, care mereu primeste atentie din partea parintilor, lucru care ma face sa ma simt prost. Ea este mereu cea rasfatata si alintata pentru ca este mai mica, iar eu nu trebuie sa primesc iubire si trebuie sa las mereu de la mine pentru ca "sunt mai mare". Intr-o zi, sora mea mi-a spus ca ea e ingerasul familiei, iar eu sunt oaia neagra care mereu este certata pe nedrept. De la o vreme nu mai suport pe nimeni si la orice discutie in contradictoriu plang(plang cand sunt singura acasa).Nu mai pot. Simt ca nu mai vreau sa traiesc si ca nu sunt buna de nimic. Poate nu e o problema uriasa, dar e problema cu care eu ma confrunt de ceva vreme.Multumesc mult!

Muscuri Odette 9:03pm Apr 17
Draga Daria,te inteleg foarte bine prin ce treci .Pentru a-ti gasi linistea si confortul emotional,pentru a scapa de aceste ganduri care te fac sa plangi, consider ca este bine sa te adresezi psihologului de la scoala.

Mihaiela Grimbovschi Avramescu 5:42pm Apr 20
Parintii nu sunt perfecti si de multe ori gresesc si ei. Faptul ca o alinta pe sora mai mica nu inseamna ca iau ceva din dragostea pentru tine. In ochii lor esti deja aproape adult si se tem ca tu te vei simti jenata sau le vei respinge gesturile de tandrete. Fa tu primul pas si spune -le sincer ce simti. Ei nu te vor trada niciodata. Si parintii se tem ca vor fi respinsi de copii atunci cand acestia cresc.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed