consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Copilul meu de 5 ani este nazdravan, iar eu, desi constienta, nu pot actiona dupa principii, ci dupa starea mea psihica.

Terapeuti RO 9:20am May 28
Mesaj:
Buna ziua! Sunt mama adoptiva, a unui scump baietel, in varsta de 5 ani. Este nazdravan, iar eu, desi constienta, nu pot actiona dupa principii, ci dupa starea mea nervoasa. Un asemenea "tratament" am primit de la tatal meu, in copilarie si nu ma pot debarasa, oricat as dori, cu disperare! Vreau sa-mi impulsionez copilul catre lucruri bune, dar nervozitatea si autoritatea mea face contrariul. Vreau sa-i insuflu placerea de a invata, de exemplu, dar lipsa mea de rabdare il face sa-si piarda interesul. Sufar tare ca nu pot controla asta si sufar pentru el, ca nu-l pot ajuta sa creasca frumos! Poate nu pot din pricina copilariei mele… . Va intreb cum sa fac cu mine, ca ceea ce ar trebui sa fac in privinta copilului, am citit si sta si in logica mea, numai ca nu pot aplica.
Multumesc, Ana.

Psiholog Oproiu Teodora 11:03am May 28
Buna ziua,felicitari pentru faptul ca constientizati comportamentul si implicit actiunile dvs fata de copil iar acceptarea,cunosterea,intelegerea si schimbarea va veni in momentul in care veti discuta cu un specialist(psiholog) care cu siguranta va va ajuta sa rezolvati trecutul dvs pt a putea trai in prezent cladind un viitor frumos si bun pt fiul dvs.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile