consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Marea mea problema este ca in aceasta vara parintii mei s-au certat foarte rau, tatal meu a inceput sa se poarte urat cu mama si sa aiba crize mai mereu.

Terapeuti RO 10:10am Nov 26
Mesaj:
Buna ziua! Marea mea problema este ca in aceasta vara parintii mei s-au certat foarte rau,tatal meu a inceput sa se poarte urat cu mama si sa aiba crize mai mereu.Tot timpul am stat numai in stres.Acum am plecat la facultate-unde este foarte greu-automatica si calculatoare-si ma gandesc mereu ca nu o sa fac fata(desi mereu am invatat si am fost ambitioasa).mereu ma gandesc ce fac parintii mei,daca sunt bine,ii sun non-stop si ma gandesc doar sa nu se mai certe .o alta problema este situatia financiara,tatal meu nu lucreaza(acum) si va dati seama ca stand in casa singur are tot felul de idei absurde.nu vreau sa-i vad asa si mereu plang si ma consum nestiind cum sa-i ajut.Mai nou vrea sa plece in strainatate ,desi eu nu vreau acest lucru.mereu am avut o relatie foarte apropiata cu el si nu pot sa ma gandesc ca e departe.vreau sa scap de gandurile negre(si de suicid) .Multumesc anticipat!

Gabriela Iftode 11:12am Nov 26
Draga mea, parintii se mai si cearta, mai fac crize, se si impaca (sau nu)….dar toate astea sunt problemele lor, pe care ei trebuie sa si le rezolve singuri, ca sa mearga mai departe. Tu poti sa le sugerezi sa mearga la o terapie…..poti sa-i asculti pe fiecare in parte, poti sa-i asiguri de iubirea ta pe fiecare….Si mai ales, tu trebuie sa-ti vezi in primul rand de viata ta, sa te bucuri de aceasta minunata perioada a studentiei, eventual sa mergi la niste cursuri de dezvoltare personala pentru a-ti intari increderea in tine. :)


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile