Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatIn fiecare zi sunt suparat, trist, fara chef de viata. Atunci cand indeplinesc ceva ma simt bine doar cateva zile, apoi revin la starea depresiva.

Terapeuti RO 7:28am Sep 12
Mesaj:
Buna ziua.
Problema mea este urmatoarea: in fiecare zi sunt suparat,trist,fara chef de viata.Deja nici nu mai stiu de ce sunt suparat..
Atunci cand indeplinesc o misiune in viata(sa fac bani, sa am o relatie,etc) ma simt bine doar cateva zile, apoi revin la starea depresiva.
Ce imi recomandati sa fac ca sa ma simt mai bine?
Mentionez ca nu am incredere in mine.
Multumesc

Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:51am Sep 12
ce pot recomanda este psihoterapie. Ma gandesc ca s-au adunat foarte multe in viata Dvs care v-au iesit de sub control, plus incredere scazuta poate rezulta ceea ce descrieti mai sus. Succes!

Cristina Cristea 1:03pm Sep 12
Prea putine date . Poate tine de o anumita experienta din trecut , problema este ca nu te simti motivat, trebuie vazut ce substrat are depresia pe care o acuzi . Recomand un psiholog clinician . Te mai astept, daca vrei . Sanatate!

Georgiana Voinea 6:42am Sep 13
E bine ca-ti constientizezi starile, e bine ca stii ca esti capabil sa faci bani si sa ai relatii . E bine ca vrei mai mult si ca doresti sa ai o mai mare incredere in tine . Straduieste-te ! Esti propriul tau stapan !

Mar Dum 12:21pm Sep 14
Indeplineste cat mai multe misiuni, incepand cu cele mai banale si crescand treptat nivelul de dificultate. Pur si simplu ia un caiet si scrie ce ar trebui sa indeplinesti in ziua respectiva oar la sfarsitul zilei bifeaza-la. Evident ca mai sigur dar mai scump este cu un specialis. Depinde de tine. In in lupta cu viata si propriul sine, nu invinge nici cel mai puternic, nici cel mai daruit cu multe haruri, ci cel mai decis.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile