Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatVa rog sa ma ajutați. Nu stiu daca e o depresie netratata, dar stiu ca nimic nu pot face cu un rezultat satisfacator. Nu am rezultate in niciun domeniu. Sunt intr-o singuratate crancena. M-as sinucide, dar nu am putere.

Terapeuti.ro 9:13am Dec 29
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Cred ca din toate categoriile mentionate in formularul dvs. (relatia cu parintii, scoala etc.) am ramas cu sechele. Va rog sa ma ajutati. Nu stiu daca e o depresie netratata dar stiu k nimic nu pot face cu un rezultat satisfacator. Nu am rezultate in nici 7n domeniu desi mi am dat silinta. Regres dupa regres esec dupa esec. Sunt intr o singuratate crancena. Dk as putea m as sinucide dar nu am putere


Doina Zamfirescu 9:34am Dec 29
Ce varsta aveti?

Botezat-Antonescu Radu 9:43am Dec 29
este foarte probabil ca sunteti intr-o depresie. Incepeti prin a consulta un medic psihiatru pt simptome si consiliere psihologica in momentul in care simtiti ca aveti suficienta putere in a ataca si intelectual problemele care va apasa viata. Se poate!

Pascu Viorica 10:39am Dec 29
din ce prezinti nu inteleg despre ce este vorba; ceea ce este evident este ca esti foarte deprimata acum (dupa ceea ce descrii). Deprimarea ajunsa la o anumita intensitate are nevoie de medicatie pentru a fi redusa; deci adreseaza-te unui psihoterapeut urgent care te va indruma spre un medic daca este necesar ! Pe de alta parte, nu exista situatie/ problema care sa nu poata fi ameliorata/ rezolvata! Succes!

Olimpia Ciocea 7:42pm Dec 29
Poate daca ati aborda acele ,, sechele”( cum le numiti d-voastra) intr-o terapie , vi-ati descoperi abilitati si puncte forte care v-ar ajuta sa depasiti aceasta stare .Cred ca aveti puterea sa infruntati dificultatile vietii!Succes!

Adriana Neagoie 10:32pm Dec 29
Poate va impuneti sa realizati lucruri prea marete. V-ati putea stabili prioritatile si ati putea realiza un plan la cum ati putea realiza aceste lucruri..Pas cu pas. Usor… Relatia cu parintii, scoala.. ce ati putea face pentru a imbunatati situatia? Lamentarea nu e o solutie, sinuciderea nu rezolva nimic.
Ati putea incerca sa discutati cu un psiholog pentru a depista care sunt cauzele acestor probleme…
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

18639 raspunsuri primite pentru 3928 intrebari
(in categoria actuala: 1125 raspunsuri primite pentru 233 intrebari)