consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Va rog sa ma ajutați. Nu stiu daca e o depresie netratata, dar stiu ca nimic nu pot face cu un rezultat satisfacator. Nu am rezultate in niciun domeniu. Sunt intr-o singuratate crancena. M-as sinucide, dar nu am putere.

Terapeuti.ro 9:13am Dec 29
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Cred ca din toate categoriile mentionate in formularul dvs. (relatia cu parintii, scoala etc.) am ramas cu sechele. Va rog sa ma ajutati. Nu stiu daca e o depresie netratata dar stiu k nimic nu pot face cu un rezultat satisfacator. Nu am rezultate in nici 7n domeniu desi mi am dat silinta. Regres dupa regres esec dupa esec. Sunt intr o singuratate crancena. Dk as putea m as sinucide dar nu am putere


Doina Zamfirescu 9:34am Dec 29
Ce varsta aveti?

Botezat-Antonescu Radu 9:43am Dec 29
este foarte probabil ca sunteti intr-o depresie. Incepeti prin a consulta un medic psihiatru pt simptome si consiliere psihologica in momentul in care simtiti ca aveti suficienta putere in a ataca si intelectual problemele care va apasa viata. Se poate!

Pascu Viorica 10:39am Dec 29
din ce prezinti nu inteleg despre ce este vorba; ceea ce este evident este ca esti foarte deprimata acum (dupa ceea ce descrii). Deprimarea ajunsa la o anumita intensitate are nevoie de medicatie pentru a fi redusa; deci adreseaza-te unui psihoterapeut urgent care te va indruma spre un medic daca este necesar ! Pe de alta parte, nu exista situatie/ problema care sa nu poata fi ameliorata/ rezolvata! Succes!

Olimpia Ciocea 7:42pm Dec 29
Poate daca ati aborda acele ,, sechele”( cum le numiti d-voastra) intr-o terapie , vi-ati descoperi abilitati si puncte forte care v-ar ajuta sa depasiti aceasta stare .Cred ca aveti puterea sa infruntati dificultatile vietii!Succes!

Adriana Neagoie 10:32pm Dec 29
Poate va impuneti sa realizati lucruri prea marete. V-ati putea stabili prioritatile si ati putea realiza un plan la cum ati putea realiza aceste lucruri..Pas cu pas. Usor… Relatia cu parintii, scoala.. ce ati putea face pentru a imbunatati situatia? Lamentarea nu e o solutie, sinuciderea nu rezolva nimic.
Ati putea incerca sa discutati cu un psiholog pentru a depista care sunt cauzele acestor probleme…


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile