Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatEu si familia mea am facut test coproparazitologic siva iesit negativ, dar noi simtim ca umbla ceva pe sub pielea de pe fata si cap indeosebi, avem ameteli, stari de oboseala, agitatie si pete mici pe fata, cateodata.

Terapeuti.ro 8:16am Apr 28
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua, ma numesc Monica sunt casatorita am 46 ani si doua fetite,daca ma puteti ajuta cu un sfat atat eu cat si familia mea am facut test coproparazitologic a iesit negativ dar noi nu ne simtim prea bine, simtim ca umbla ceva pe sub pielea de pe fata si cap indeosebi, avem ameteli stari de oboseala agitatie si pete mici pe fata cateodata, dureri de picioare cand am folosit argila de Raciu eu si sotul meu sau linistit toate dar dupa o perioada iar avem aceleasi simtome, nu stim ce sa mai facem, nu stim ce avem la ce doctor sa mai mergem este foarte enervant sa simti ca iti misca ceva pe fata, va rugam daca ne puteti ajuta cu un sfat
multumim mult

George Rebegea 2:54pm Apr 28
Buna ziua, daca ati facut un singur test, nu este relevant, coproparazitologicul se repeta de trei-patru ori. de asemeni, pentru un diagnostic corect se fac o serie de alte examene; sange, urina, etc si un medic este cel mai in masura sa puna un diagnostic. Daca din punct de vedere fiziologic nu sunt probleme, consultati un psiholog. Recomandarea mea, mergeti la medicul de familie sau o policlinica unda sa investigati simptomatologia descrisa!

Monica Enescu 3:34pm Apr 28
Bună ziua! Când au apărut simptomele și câți din familie le au? În primul rand trebuie excluse cauzele medicale, dacă există markeri de infecție, inflamație, dacă există o alergie la ceva, uneori suntem expuși la condiții nefavorabile din mediu noxe, mucegai, etc. Consultați un specialist în parazitologie sau alergologie.

Rodica Ionica 3:43am Apr 29
Testul de alergologie sau cumpărați de la farmacie simforal este la dona 7 leiu
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile