consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Desi sunta casatorita, pe fostul prieten il visez foarte des si a doua zi nu am chef de nimic.

Terapeuti RO 7:19am Sep 12
Mesaj:
Sunt dezărdonată cu gindurile, nu mă regăsesc in viitor…am avut o copilărie minunată, am părinţi minunati, sunt căsătorită după o relaţie de 6 ani, lucrez la un servicu care nu imi place, mai degraba oamenii decit serviciul. Nu stiu ce as face pe viitor, am studii juridice însă nu ma regăsesc in sistemul de drept de la noi, am decis sa concepem un copil , incercări eşuate deja de 9 luni, am fost in stare şi mai grava cind credeam ca am greşit cu măritişul…se trage totul de la prima mea dragoste, o relatie din adolescentă de 4 ani, o dragoste nebună cred ca care mi-a mai ramas adinc undeva, l-am lasat eu si m-am început de atunci a mă întilni cu actualul meu soţ, il lăsasem din cauza mamei lui, din cauza lipssei respectului fată de părintii mei, are şi el familie , este foarte departe, nu ne+am văzut de 6 ani, familia mea sta bine avem de toate, doar copii nu vin…pe ex il visez foarte des si a doua zi nu am chef de nimic pe lume, imi stă un nod în gît, sunt confuză de tot, am obosit de asa stări de spirit, descurajată şi pierdută printre oameni

Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:40am Sep 12
v-as indica sa mergeti sa stati de vorba cu un psihoterapeut. Am sentimentul ca sunt foarte multe de spus iar in scris este mai dificil de exprimat. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed