consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am lucrat ca dansatoare in strainatate si cand am venit acasa am simtit ca ceva nu e in regula intre barbatul si sora mea…

Terapeuti RO 8:23am Aug 25
Mesaj:
buna …numele meu kalosi gyongyi!….am avut 16 ani cand am maritat am doa copii o fata de 7 ani un baiat de 5 ani de 9 ani suntem impreuna de barbatul….cand am facut 18 ani am inceput sa lucrez ca dansatare am fost plecat in streinatate si cand am venit acasa am simtit ca ceva nu e inregule intre barbatul si sora mea….barbatul meu a povestit ca de doa septamani au relatia cu sora mea si indregostit amondoi dar el as prefera sa iert sa remanem o familie !…eu am dat o sanse pentru familia mea si neam mers in ungaria dupe doa ceas barbatul a coportat ciudat si au zis ca indregostit de ea acuma si a dat seama ca lipsteste pentru el si iubeste mai mult de ea….am venit acasa dupe ce sora mea au povestit si la barbatul lui si a iertat dar totus e superat de barbatul meu dar totusi acuma de 10 zile cand e aflat totul si fiecare ocupe cu familia lor ….dar eu in fiecare zi intreb dace e bine ca mam iertat si nu numai asta a facut sotul meu intodeauna afacut ceva si eu in todeauna mam iertat….stiu ca nici eu nu sunt sfent ca si eu am farte urat gura uneori dar totusi as bucura dace un om care pricepe cu lucruri astesta as spne un sfat multumesc astept raspunsul.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:03am Aug 25
mergeti impreuna la un psihoterapeut de cuplu si rezolvati problemele

Gabriela Iftode 9:14am Aug 25
Daca l-ai iertat , este foarte bine! Dar exista si posibilitatea ca tu sa crezi doar ca l-ai iertat. Adica, sa treci peste acest “incident” de frica schimbarii, a despartirii etc. iar adevaratele tale sentimente fata de el sa “le ingropi” undeva, in tine…. Te-ar putea ajuta cateva sedinte de consiliere/terapie ca sa-ti redefinesti relatiile cu sotul si sora ta.

Carmen Caramlau 4:29pm Aug 25
Iertarea e buna doar daca vine la pachet cu niste conditii, altfel, va repeta greseala. Nu e tarziu sa negociezi aceste conditii in favoarea ta. Altfel, va intelege ca nu ai nicio pretentie daca va pune ochii pe alta duduie si il vei ierta, ca si acum.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile