consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Baietelul meu de 6 anisori este in clasa 0, l-am inscris si la afterschool, dar problema e ca plange de cateva zile si se smiorcaie din orice…

Terapeuti RO 7:15am Oct 16
Mesaj:
buna ziua, ma numesc CORNELIA S., sunt mamica a doi copii : fetita care face 2 anisori in nov, si baietelul care face 6a anisori in dec,…despre el este vorba…..este in clasa 0,grupa pregatitoare , si l-am inscris la afterschool,problema e ca plange si zice ca nu vrea sa doarma acolo, ca nu-i place si ca vrea acasa ,,,am incercat orice …l-a incurajat , i-am facut toate dorintele, i-am promis orice ii face lui placere ,si am facut tot ce i-am promis….are cateva zile de cand plange asa , este mai mamos de fel, si se cam zmiorcaie din orice….
ce ma sfatuiti sa fac ?
va multumesc anticipat pt raspuns…

Cristina Cristea 8:00am Oct 16
Trebuie sa aflati cumva , cum se poarta cei de acolo cu el . Este o schimbare pentru el, trebuie sa se acomodeze cu lucrurile noi. Daca este si mai sensibil asa cum spuneti… Nu cedati in fata comportamentului sau, daca totul e bine nu aveti motive. Se va adapta si oricum, e spre binele lui. Incepeti sa il responsabilizati, CA

Alexandra Badau 8:06am Oct 16
Este o mare schimbare in viata lui:despartirea atatea ore de mama lui, scoala, copii- toate noi. Nu exista o persoana care sa-l ia de la scoala si sa elimini afterschool-ul? Daca nu exista iti ramane varianta investigarii a ce se intampla acolo. Discuta cu el prin jocul de-a scoala si de-a afterschool-ul. Tu esti baietelul si el educatoarea. Ce zice? Cum zice? Este bine sa stii ca separarea la aceasta varsta este perceputa ca abandon. Ei inca nu judeca abstract, doar in concret. Timpul este iarasi o notiune foarte relativa pentru ei. Cu blandete , cu iubire si multa afectiune ii poti explica , pe nivelul lui de intelegere, ca te intorci intotdeauna dupa el , ca baietii mari , ca el, isi fac mamicile foarte fericite daca merg la scoala si invata , si dorm sa se faca si mai mari…etc. Imprieteneste-te cu celelalte mamici si copii lor. Exemplul unui alt baietel, care sa-l accepte si sa-l integreze in grup poate fi foarte important si salvator.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile