implant dentar fast and fixed



Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat



Am un baietel de 2 ani care este agresiv cu copiii de varsta lui, dar nu si cu copiii mai mari sau cu adultii.

Terapeuti RO 9:22am Jun 6
Mesaj:
Buna ziua,
Am un baietel de 2 ani care este agresiv cu copiii de varsat lui sau un pic mai mari. Am epuizat toate cunostintelemele in a explica ca nu e bine ce face. Interesant este faptul ca, cu ceilalati copi mai mari se joaca foarte frumos, de asemenea si cu adultii, parca este alt copil. Va rog sa-mi dati un sfat in a-l ghida cum sa se comporte si sa realizeze ca violenta nu e o optiune. Multumesc!

Botezat Radu 9:34am Jun 6
ma gandesc ca este o faza in care nu permite ‘concurenta’ si poate ar fi o idee sa il fereti de eventuale conflicte pt o vreme in ideea ca o sa depaseasca aceste impulsuri. Daca persista, incercati sa stati de vorba cu un psiholog specializat pe aceasta categorie de varsta. Succes!

Carmen Caramlau 8:20pm Jun 6
Copilul a preluat (din parc, probabil) un exemplu pe care-l urmeaza, atata tot. Nu e la varsta la care sa judece ce-i bine si ce-i rau, oricat i-ati explica. Solutia este sa aveti rabdare, sa evitati joaca cu grupa de varsta cu probleme si sa premiati comportamentul frumos. De asemenea, in cazul repetarii acestei atitudini, pedepsirea imediata si fara discutii (plecand din parc imediat, de exemplu, in niciun caz violent). Se poate rezolva cu multa diplomatie din partea dumneavoastra dar, in special, cu o hotarare de nestramutat, indiferent de protestele ce pot aparea. E vorba de un antrenament pentru viata aici, si raspunderea cade pe umerii dvs. Succes!

Remus Sandu 7:36am Jun 8
"Hipoglicemia este cunoscută că ar cauza probleme comportamentale şi manifestări colerice la copii. Toate acestea pot fi prevenite ingerând fibre concentrate, care prin ingestia fibrelor vor provoca o creştere mai blândă a glicemiei." http://wp.me/p48646-2IL Citiţi şi celelate articole din ‘Cuprins’, şi veţi afla mai multe apropo de dietă.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile