consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Baietelul meu de 3 ani nu spune decat cateva cuvinte.

Terapeuti RO 4:28pm Jul 17
Mesaj:
Buna ziua!am si eu o problema destul de mare am un baetel de 3ani si 1 luna si nu vorbeste decat doar cateva cuvinte care le.a anvatat ,nu stiu ce sa ma fac cu el parca nu retine si uneori cand vreau sa.l anvat ceva se plictiseste repede ,uneori mai repeta anumite cuvinte care le poate dar le uita repede ,,ce.mi recomandati sa fac ca sunt foarte stresata

Remus Sandu 4:36pm Jul 17
Dieta şi suplimentele ajută cel puţin în parte, iar pentru unii ar putea elimina cauza principală.

http://wp.me/p48646-10Q "S-a conturat un fenotip clinic comun cu predominanţă masculină, autism, probleme senzoriale, tonus muscular scăzut, dificultăţi de coordonare, alergii alimentare şi simptome gastrointestinale. Per total, 181 de familii (97%) au raportat îmbunătăţiri spectaculoase într-o serie de aspecte, incluzând limbajul, imitaţia, coordonarea, contactul vizual, comportamentul şi percepţia senzaţiei durerii."


Daniela Monica Guzu-psiholog 4:41pm Jul 17
Recomand o vizita la medicul cu specializarea psihiatrie pediatrica, poti fi multe diagnostice. Nu pirdeti timpul, este vital pentru recuperarea copilului.

Trandafir Mioara 7:36pm Jul 17
Va recomand si eu acelasi lucru, o vizita la psihiatrul pentru copii, acolo veti primi cele mai bune raspunsuri.

Onetiu Florin 9:06pm Jul 17
Ceea ce pot spune este sa-mi dau cu parerea. Poate fi o intarziere de limbaj impreuna cu un deficit de atentie, dar toate astea sunt ipoteze. Sunt mai multe lucruri de cercetat si v-as sugera apelul la un psiholog. Daca doriti o sugestie, ma puteti contacta pe pagina de facebook.

Letiţia Dobre 12:07pm Jul 18
Incercati sa integrati copilul in gradinita. (La grupa mica am avut un baiat de 3ani si jumatate diagnosticat cu retard moderat in dezvoltarea vorbirii . In momentul intrarii in gradinita spunea doar ta-ta-ta fara adresa, nu cuvinte, insa la serbarea de sfarsit de an a reusit sa spuna o parte din poezia de la serbare).


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile