implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm o problema in inceperea unei relatii cu o fata, din cauza unui incident in copilarie legat de aceasta problema.

Terapeuti RO 9:16am Sep 8
Mesaj:
Am o problema in inceperea unei relatii cu o fata,deorece simt o anumita retinere…care pur si simplu nu ma lasa sa ma implic..sau sa fac un anumit pas…
Am avut un incident in copilarie legat de aceasta problema
Tatal meu aveau obiceiul de a-mi spune tot timpul ca sunt indragostit si ca o sa ma insor cu o anumita vecina(si eu si vecina aveam 6 ani) iar eu nu suportam lucrul asta…ma jena extrem de tare,mai ales cand o spunea de fata cu rudele…deorece..o spunea in asa fel incat vecina respectiva parea cea mai urata femeie din lume…
Si cred ca am ramas cu o teama sa zic asa..de fiecare data cand intalnesc vreo fata..sa nu afle nimeni de ea..mai ales tata..incerc sa nu afle de nici o culoare..dar in principal asta e problema..imi e foarte teama sa ma implic intr-o relatie…..Astept un raspuns si Va Multumesc Anticipat.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:28am Sep 8
poate ar fi o idee sa discutati cu tatal Dvs despre ce simtiti de atatia ani vis-a-vis de aceast subiect… s-ar putea sa aveti surprize. Daca nu va simtiti inca pregatit pt acest pas puteti cere ajutorul unui psihoterapeut. Succes!

Cristina Cristea 1:54pm Sep 8
Incercati sa nu mai priviti o eventuala relatie , in umbra spuselor tatalui. Cand suntem copiii , suntem pusi in diferite situatii de catre parinti, dar nu ne raman sechele. Cred ca este vorba doar de o timiditate exagerata, nu spuneti ce relatie aveti cu tatal in prezent,nici cati ani aveti. Luand-o usor rezolvati problema. Unora dintre noi ne este mai greu sa initiem relatii cu sexul opus. Oricum, trebuie adunate mai multe informatii, pentru un raspuns mai exact. Te mai astept. Noroc!

Clau Anki 9:45am Sep 9
Se pare ca problema cu fata s-ar rezolva in doua moduri: ori tata se arata extrem de incantat de alegerea pe care ai facut-o, ori ti-o asumi singur si infrunti toate dificultatile. Insa ambele moduri de rezolvare nu duc la vindecare ci te mentin in vulnerabilitate. Sanse maxime de reusita ai prin indrumarea unui psihoterapeut, pentru ca problema de suprafata ascunde una de profunzime, cu rani necicatrizate. Adevarata problema e relatia cu tata. Si una si mai profunda este varsta emotionala la care ai ramas, care nu coincide cu varsta fiziologica. Pentru a avea o relatie sanatoasa cu o fata si o casnicie sanatoasa (mai tarziu) e necesar sa "cresti". Vezi de ce e util un psihoterapeut? Cu doua fraze de pe aici, nu poti ajunge nici macar la o rezolvare partiala si ramai cu problema.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile