consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Implant dentar Dental Premier

Implant dentar Dental PremierProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am avut o copilarie nefericita si o relatie foarte proasta cu mama mea, iar acum mi-e teama ca as putea gresi in relatia cu fiica mea si nu ne vom apropia.

Terapeuti RO 7:08am Oct 13
Mesaj:
am avut o copilarie nefericita ,o relatie foarte proasta cu mama mea
credeti ca as putea gresi in relatia cu fica mea si sa nu ne putem apropia ?
este o teama pentru mine

Georgiana Gabriela Brumă 7:14am Oct 13
Ar trebui sa nu repetati greselile pe care le-a facut mama dumneavoastra, in relatia cu fiica.. sau mergeti impreuna la un psihoterapeut daca simtiti nevoia.

Oana Bodor 8:23am Oct 13
Da, e foarte posibil sa repetati in mod inconstient/automat, acelasi mod de relationare mama-copil pe care l-ati trait. Dar, daca ramaneti conectata la situatia prezenta, la propria dvs. intuitie si la iubirea pe care o aveti pentru fiica dvs.,veti putea depasi modelul, si veti actiona constient, diferit si adecvat. Aveti incredere in dvs. si in propriul instinct matern. Comunicati mai mult cu fiica dvs. Cititi, informati-va participati la cursuri de dezvoltare personala si/sau de parenting, va pot ajuta sa schimbati perspectiva. La nevoie puteti gasi si un psihoterapeut care sa va ajute. Succes! :)

Alexandra Badau 9:31am Oct 13
Si modelul negativ este un model bun. Pornind de la el ai un punct de reper: ce nu doresti sa fii. Relatia mama copil este foarte importanta si se interiorizeaza in primii ani de viata, inconstient. Ea iti defineste modul de a-ti exprima iubirea , afectiunea, iti da curajul de a explora lumea. O buna relatie cu copilul tau o poti avea daruindu-i iubire, afectiune, un comportament constant in raport cu el. Sa fii mereu in "zona" insa sa nu faci lucrurile in locul lui. Are nevoie de incurajari si provocari. Are nevoie de a fi auzit si ascultat. Am incredere in tine ca vei fi o buna mamica, tocmai pentru ca iti este foarte clar cum nu-ti doresti sa fii.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed