Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm cunoscut un barbat acum ceva timp. Ne intalnim…, dupa care nu ma mai cauta cateva saptamani. Apoi ma suna iar…

Terapeuti RO 8:36am Nov 19
Mesaj:
Am avut o relatie in trecut cu un tip mai mare decat mine cu 12 ani. La mine nu a contat diferenta de varsta, pentru el da. Nu acesta a fost motivul pentru care ne-am despartit dupa 2 luni si jumatate, ci acela ca eu simt ceva, el simte altceva, si nu suntem pe aceeasi lungime de unda. Dupa o perioada am inceput iar sa vorbim, ne-am intalnit si ne-am “prostit”, dupa care nu m-a mai cautat cateva saptamani. Apoi m-a sunat, am iesit sub aceeasi forma si asta se intampla de ceva vreme, nu e nimic serios, desi se comporta ca si cum chiar i-ar pasa de mine, dar ceva il retine sa aiba o relatie serioasa. Pana unde va mai merge treaba asta? Oare mai exista vreo sansa sa ne impacam?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:42am Nov 19
la prima vedere… nu pare genul de relatie matura… poate aveti amandoi aceasta discutie si luati o hotarare serioasa, de viitor. Succes!

Roxana Maria 10:56am Nov 19
Ce ne descrii aici , nu este desfasurarea unei relatii asumate, asta e clar. Daca ” a va prosti” inseamna ca faceti sex , dupa care nu te mai cauta , apoi tot asa, pot spune ca ar fi bine sa te gandesti serios daca esti multumita de felul in care te trateaza. Nu cred ca ii pasa , mai mult , nu cred ca isi doreste o relatie . Din pacate, pare ca doreste doar sex ocazional fara batai de cap. Aduna-te si mergi mai departe , meriti mai mult..!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile


implant dentar fast and fixed