consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am cunoscut un barbat acum ceva timp. Ne intalnim…, dupa care nu ma mai cauta cateva saptamani. Apoi ma suna iar…

Terapeuti RO 8:36am Nov 19
Mesaj:
Am avut o relatie in trecut cu un tip mai mare decat mine cu 12 ani. La mine nu a contat diferenta de varsta, pentru el da. Nu acesta a fost motivul pentru care ne-am despartit dupa 2 luni si jumatate, ci acela ca eu simt ceva, el simte altceva, si nu suntem pe aceeasi lungime de unda. Dupa o perioada am inceput iar sa vorbim, ne-am intalnit si ne-am “prostit”, dupa care nu m-a mai cautat cateva saptamani. Apoi m-a sunat, am iesit sub aceeasi forma si asta se intampla de ceva vreme, nu e nimic serios, desi se comporta ca si cum chiar i-ar pasa de mine, dar ceva il retine sa aiba o relatie serioasa. Pana unde va mai merge treaba asta? Oare mai exista vreo sansa sa ne impacam?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:42am Nov 19
la prima vedere… nu pare genul de relatie matura… poate aveti amandoi aceasta discutie si luati o hotarare serioasa, de viitor. Succes!

Roxana Maria 10:56am Nov 19
Ce ne descrii aici , nu este desfasurarea unei relatii asumate, asta e clar. Daca ” a va prosti” inseamna ca faceti sex , dupa care nu te mai cauta , apoi tot asa, pot spune ca ar fi bine sa te gandesti serios daca esti multumita de felul in care te trateaza. Nu cred ca ii pasa , mai mult , nu cred ca isi doreste o relatie . Din pacate, pare ca doreste doar sex ocazional fara batai de cap. Aduna-te si mergi mai departe , meriti mai mult..!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile