consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Nu sunt 100% de acord cu sexul oral, dar prietenul meu isi doreste asta si m-a rugat de cateva ori sa o fac.

Terapeuti RO 8:00am Feb 14
Mesaj:
Buna! Am o relatie de un an cu un baiat la care tin foarte mult si se comporta foarte frumos cu mine in general, cu o singura exceptie. El a fost primul si singurul baiat din viata mea deci nu am prea multa experienta sexuala si nu sunt in 100% de acord cu sexul oral. Totusi, el isi doreste asta foarte mult si m-a rugat de cateva ori sa o fac. Am intreprins aceasta actiune de bunavoie dar stie ca nu imi place si incearca sa se abtina de multe ori pentru ca se simte vinovat sa nu fie o lipsa de respect. Am crezut ca nu o sa imi mai ceara asta dar mai are scapari si imi e greu sa il refuz pentru ca el imi indeplineste mereu toate dorintele. Avem aceeasi varsta (20) de ani.
Sunt curioasa daca faptul ca imi cere asta desi stie ca contravine principiilor mele inseamna ca nu ma iubeste cu adevarat?

Botezat Radu 8:06am Feb 14
nu inseamna ca nu te iubeste ;)

Irina Puiu 8:26am Feb 14
Nu trebuie sa faci ceva cu care nu esti de acord si nu-ti place. Faptul ca nu raspunzi tuturor dorintelor lui, nu inseamna ca nu-l iubesti si faptul ca el iti cere, desi stie ca nu-ti doresti, nu inseamna ca nu te iubeste. Spune-i ce simti, ce crezi, asculta-l si pe el si sustine-ti punctul de vedere fara vinovatie. Poti sa-i impartasesti si lui ce ne-ai transmis noua, aici, de exemplu.

Diana Paula Stoian 8:31am Feb 14
Din moment ce face eforturi sa se abtina inseamna ca te iubeste…Si tie iti place ca el sa-ti indeplineasca toate dorintele…Este o situatie fericita ca pe el nu-l deranjeaza sa indeplineasca vreo solicitarea de-a ta:)

Botezat Radu 8:36am Feb 14
iti recomand sa te documentezi putintel vis-a-vis de sexualitate, actul sexual, (auto)erotism, etc. Este un subiect pe care multi il neglijam si nu ne ajuta cu nimic acest fapt. In timpul tau si cum o sa vrei tu o sa explorati diverse…

Viorel Mocanu 10:02am Feb 14
In viata de cuplu e ca la matematica… trebuie gasit un “numitor comun” si mai mult… trebuie spuse lucrurilor pe nume… tie iti place ceva, lui ii place altceva, daca e comunicare se poate ajumge la o intelegere. De obicei raspunsuri de felul: “nu vreau acest lucru”, “nu-mi place acest lucru” in cele mai multe cazuri ele – daca nu exista comunicare in cuplu – isi gasesc rezolvarea in relatii ascunse extraconjugale… Orice “este permis” intr-un cuplu cind amindoi la nivel fizic si psihic sinteti pregatiti. De obicei sexul oral, anal, etc sint lucrui taboo care nu se pot face decit in urma unei documentari privind igiena si patologia actului sexual… singurul lucru care rezolva aceste “dorinte ascunse” este vointa si comunicarea….

Buterchi Carmen 10:06am Feb 14
Poate ar fi util pentru dumneavoastra sa va ganditi si la legatura dintre sexul oral si lipsa iubirii.

Botezat Radu 10:25am Feb 14
‘a iubi cu adevarat’ la 20 de ani este inca ‘in studiu’ ca termen. Sa ne aducem aminte ca la varsta aceasta inca eram dominati de hormoni destul de mult. El isi doreste ceea ce lui i se pare ca are nevoie in aceasta circumstanta. Mai departe isi stabilesc impreuna limitele, asa cum este si firesc de altfel

Viorel Mocanu 10:30am Feb 14
marea tristete e ca multi tineri “isi consuma” viata sexuala la virste prea fragede fiind nepregatiti pentru acest capitol, iar cind ajung “adulti” nu mai vad nici-o placere in partenerul de viata si cauta “alte dorinte” prin vecini… sa nu uitam ca “sexul” este un “dar de la Dumnezeu” si el “se consuma” doar in familie… cind cei doi au maturitatea de a deveni “un singur trup”…

Botezat Radu 10:36am Feb 14
eu nu cred ca este ceva ‘modern’, acest fenomen de ‘consum’, singura diferenta dintre astazi si acu’ 10.000 ani este ca avem partea de statistica mult mai bine pusa la punct :)

Vlady Popa 9:52am Feb 15
Blasfemie… 10.000 de ani!?! Cine a mai auzit de așa ceva???

Bogdan Bogdanovich 11:02am Feb 15
daca nu iti place…atunci ii spui clar si la obiect! E posibil sa ajungi in situatia in care el va rupe relatia …sau va cauta pe altcineva ptr acest mic “deliciu” :) . Daca consideri ca e o problema poate si din partea ta, exista psihosexologi … cu care poti merge eventual si cu el, ptr a gasi modalitati prin care sa va “explorati” fara dezgust sau jocuri de dominanta …


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile