consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am o relatie de un an cu un baiat, care este foarte indiferent si rece cu mine. Ce as putea face sa isi schimbe atitudinea?

Florina Flory 12:11pm Mar 3
buna ma numesc florina si sunt din jud suceva am o relatie k un baiat de apoximativ un an dar care este foarte indiferent si rece k mine ce as putea face sa isi schimbe atitudinea

Consiliere Psihologica Anna Ri 8:13pm Mar 3
Florina, nu putem schimba atitudinea celuilalt decat schimbandu-ne noi insine… oricum, sunt prea putine date pt a putea oferi un feedback satisfacator.

Botezat Radu 10:41am Mar 4
eu ti-as sugera sa il iei de manuta si sa incercati sa discutati, macar in prima faza, despre aceasta atitudine pe care ai observat-o la el si cum te simti tu in aceasta ipostaza. Ar fi ideal sa putem confirma prin aceasta discutie si ce simte el cu adevarat, dupa care mai vedem. Tine-ne la curent ;)

Florina Flory 7:32am Mar 5
el spine k tine la mine dar kateodata face anumite gesturii kare imi dovedesc contrariu

Remus Sandu 1:58pm Mar 5
Poate e nedumerit când vede că mănânci litere :p

Catalin Lazar 10:11pm Mar 5
cred k daca ai scrie normal, ai fi mai usor de urmarit si ai fi luata mai in serios :P

Came Camelia 2:55am Mar 6
Bun kmentariul vst:)))))

Vlady Popa 7:05am Mar 6
Ați putea încerca să îi explicați punctul dvs. de vedere ”buey shukaru, che ejti rece ji indiverent ka no âmi plașe!” și vedeți cum reacționează…

Gerhild Balosan 8:50am Mar 6
Poate ar fi cazul sa schimbi baiatul .. daca tot e indiferent si rece

Gerhild Balosan 9:49am Mar 7
Indeferenta este clar lipsa de sentimente, deci nici bune nici rele .. pur si simplu lipsa. De ce doresti tu o astfel de “relatie”?

Florina Flory 7:06pm Mar 7
doresc o astfel de relati pt k in atata timp am ajuns sa il iubesc mai presus de orcine in viata mea

Vlady Popa 7:32pm Mar 7
Stihmabil domnshoara, ar fi rupere de fash la corason daca tzintitzi catra un vacaler care sa fie atentionat si calduhros spre dumneavoastra, nu?

Viorel Mocanu 12:29pm Mar 8
“am o relatie k un baiat de apoximativ un an dar care este foarte indiferent”…. “el spine k tine la mine dar kateodata face anumite gesturii kare imi dovedesc contrariu” – FLORINA….. tu doresti un “partener” pentru viata ta sau doar ceva sa treaca timupul? din cele scrise te tine mai sus reies 2 lucruri: 1. ca ai o relatie si nu am inteles la “ce nivel e relatia”…. 2. el tine la tine sau la ceva “de-al tau” nu spune nimic de dreagoste, iubire…. deci… intii cauta sa stii ce iti doresti de la viata, altfel e cam “pierdere de vreme”…

Adrian Isacianu 12:58pm Mar 8
Eu nu am inteles cine este de aproximativ un an, varsta baiatului sau relatia?
La multi ani! stimata domnisoara si, indiferent de situatia in care te afli, capul sus!

Adrian Isacianu 1:06pm Mar 8
Florina, la Slatina este o manastire superba. Indruma-l pe flacau sa-i treaca pragul si…poate se mai incalzeste. Un pdv.

Mihaela Mihalcia 4:08pm Mar 10
ai grija ca dragostea asta “mai presus de orice” sa nu fie mai degraba o obsesie…… o imagine pe care ti-ai facut-o despre el, si care de fapt nu are nimic de-a face cu realitatea………si crezi ca poti defini in ce consta “relatia” voastra, atata timp cat nu e reciproca???

Florina Flory 4:04pm Mar 11
dc toata lumea imi spune sa renunt kand nu pot sa renunt

Viorel Mocanu 6:18pm Mar 11
Noi nu iti spunem sa renunti, ci daca consideri ca merita sa mergi mai departe…. aici e dilema… MERITA???

Adrian Isacianu 6:19pm Mar 11
Daca nu poti renunta, continua…altfel.

Florina Flory 8:01pm Mar 12
nu merita dar daka renunt mie frika de ce se va intampla dupa

Andreea Deea 9:04pm Mar 12
ce crezi ca se poate intampla dupa? de ce tie frica mai exact?

Pintilii Simona Petruta 2:15pm Mar 13
cauta altul…

Oltean Loredana 12:58pm Mar 15
Daca este f indiferent si rece, care este motivul pt care vrei sa faci ceva ca el sa fie altfel? Ce te face sa crezi ca facand tu ceva, e posibil ca el sa se schimbe? Crezi ca tu trebuie sa fii altceva decat ceea ce esti, doar ca sa-l faci pe el sa aiba sentimente pt tine? Si sa presupunem ca s-ar intampla asa, cat timp crezi ca vei reusi sa ramai asa, fara sa fii autentica, ca sa-l poti tine langa tine si sa te iubeasca? Un om cand te iubeste, te iubeste pur si simplu pt ceea ce esti, pt cum esti, pt ceea ce simte si traieste langa tine, pt momentele pe care i le oferi si pt cine este el atunci cand e langa tine. Nu trebuie sa faci nimic special sa fie fericit alaturi de tine, nu trebuie sa fii altcineva ca sa-l faci fericit. Te-ai gandit ca poate nu e potrivit pt tine? De ce-ti doresti alaturi de tine pe cineva care nu-ti ofera ceea ce ai nevoie, care e rece si indiferent alaturi de tine?

Adrian Isacianu 7:54pm Mar 15
Stimata domnisoara, ce testezi tu mai exact? Nivelul nostru de pregatire academica si stiintifica sau capacitatea de a acorda ajutor? Aia NU, ailalta Nu, urmatoarea…nici pe departe, vrei sa-ti construim noi relatiile, sa ti le dezvoltam si sa le mentinem?

Pisiologul De Serviciu 7:48pm Mar 16
Primul pas ar fi sa-ti imbunatatesti relatia cu limba romana. Apoi, poate ai sa devi interesanta pentru cineva.

Came Camelia 7:51pm Mar 16
Asta e greu k limba romana :) ))))))


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile