consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Nu stiu de ce prietenul meu nu ma pune si pe mine pe primul loc cateodata, deoarece eu i-am fost aproape mereu. Ce sfaturi mi-ati putea da?

Terapeuti RO 7:12pm Feb 25
Mesaj:
Buna Seara! Am relatie de 3 ani si ceva cu un baiat mai mare cu 10 ani decat mine, el avand 31 ani. Relatia decurge ok insa cateodata ma simt data la o parte. Are anumite probleme cu banii iar cand sa conversam, principalele subiecte sunt ale lui, asta 80% din timp. Eu sunt o persoana maleabila si il iubesc foarte mult iar totodata, il ascult si il sfatuiesc. In momentele in care are probleme si e stresat il inteleg si nu ii cer atentie, insa cand problemele dispar, ma trateaza cam cu aceeasi indiferenta. El e un baiat onest, bine educat, si vreau sa cred ca pot avea incredere in el, deoarece nu am avut antecedente si banuieli, dar nu stiu de ce nu m-ar pune si pe mine pe primul loc cateodata, deoarece eu i-am fost aproape mereu. Ce sfaturi mi-ati putea da? As vrea doar sa mai specific, ca in timpul relatiilor intime, nu reusesc sa ajung la un <final> si parca nu ma simt prea bine, desi iubitul meu e exact cum ar trebui sa fie si stie ce sa faca. Pe parcurusl zilei, sau inafa
ra relatiilor intime, ma gandesc la el si ma excita anumite ganduri, insa cand ajung sa fac, parca nu mai e nimic ok. Va rog sa ma sfatuiti. Va multumesc anticipat.

Pirvan Marinela 7:20pm Feb 25
EU OBSERV CA RELATIA TA NU EXISTA, ESTI SUPORT ,TOVARAS DE VIATA,ORI CE, DAR IUBITA LUI NU ESTI

Diana Bordeianu 7:45pm Feb 25
Lucrurile acestea le-ai discutat cu el? Nevoia ta de a te pune si pe tine in fata altor lucruri? Arata-i si tu ca ai nevoi si dorinte si clarifica cu el asteptarile tale de la el cu ceea ce poate oferi el. trasati niste limite, daca este nevoie.

Consiliere Psihologica 11:30am Feb 26
din felul in care descrii relatia voastra, observ ca nu exista o legatura emotionala/comunicare afectiva intre voi… relatia voastra e ca un schimb, pe care, sigur, il resimti ca fiind dezechilibrat… atata timp cat daruim ca sa primim inapoi pe masura, nu putem fi impliniti. cautati sa imbunatatiti comunicarea afectiva dintre voi.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile