Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm aproape 18 ani si simt ca mi-am pierdut ambitia. Mereu sunt lenesa si nu cred in visele mele.

Terapeuti RO 7:46am Jul 1
Mesaj:
Am aproape 18 ani. Simt ca mi.am pierdut ambitia. Mereu sunt lenesa si nu cred jn visele mele. Cum sa fac sa fiu cea care eram inainte: ambitioasa si , cel mai important sa duc la bun sfarsit o dorinta care sa devina realizare.

Botezat Radu 8:59am Jul 1
cum ar fi sa incepi sa duci pana la capat ORICE iti propui, de la spalat vase/aranjat haine/spalat pe dinti/etc. Acest exercetiu iti poate demonstra ca ai succes in actiunile tale, incepand de la cele mai mici si terminand cu cele mai mari. Ai putea sa consulti un psiholog care sa te ajute sau ghida in acest nou proces. Succes! ;)

Adrian Isacianu 9:21am Jul 1
Ca sa gasesti ceva trebuie mai intai sa nu ai acel ceva sau sa-l pierzi. Tu ai avut ambitie, inca mai ai dar s-a ascuns de tine caci nu ai fost atenta, aproape ca ai pierdut-o din atentie. Iti ramane sa gasesti locul in care s-a ascuns. Deci…miscare!

Cosmina Pacurar 10:07am Jul 1
Ce a declansat schimbarea in modul tau de actiune? Daca iti este dificil sa identifici momentul sau sa faci schimbari singura discutiile cu un psiholog te pot ajuta in acest sens.

Carmen Caramlau 5:07pm Jul 2
Prin exercitiu. Lenea e si ea o obisnuinta, ca si ambitia. Incepeti cu lucruri mici, dar tineti-va de plan, fara abatere.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile