implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm aflat niste lucruri teribile despre o persoana importanta din viata mea si nu stiu cum sa depasesc momentul.

Terapeuti RO 8:08am Sep 4
Mesaj:
Buna seara , de curand am aflat "niste" lucruri teribile despre o persoana importanta din viata mea.. Nu stiu cum sa depasesc moentul . Cand pronunt si un cuvant de care imi aminteste de "acea persoana " raman pentru 10 secunde nemiscata apoi imi pun tot felul de intrbari … As vrea sa uit, sa nu imi amintesc ceea ce a facut dar este mereu in prezenta mea.
Un sfat ?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:25am Sep 4
mergeti la un psihoterapeut si vorbiti despre ce se intampla. Daca le lasati nediscutate/nerezolvate, aceste problemenu vor face decat sa se agraveze. Succes si curaj!

Cristina Cristea 10:46am Sep 4
Ganditi-va adanc la persoana si la problema in cauza si cand considerati ca ati ,, gandit " destul ,parasiti gandul si concentrati-va la ceva placut . Sau impuneti-va sa va ganditi din ce in ce mai putin, cu un minut pe zi sa spunem , pana ajungeti la 0 . La fel , cand persoana va vine in minte , parasiti repede gandul si apucat-va sa faceti ceva . Oricum , daca persoana este una apropiata si problema serioasa , imaginea si amintirea ei nu cred ca are cum sa va paraseasca .Suntem legati afectiv de cei de langa noi . Succes!

Mar Dum 1:39pm Sep 4
Cred ca Cristina are dreptate, fuga de a gandi si a analiza denota ca de fapt nu doriti sa rezolvati problema. :)

Georgiana Voinea 2:39pm Sep 4
Daca e asa importanta pentru tine persoana aceea, inseamna ca o iubesti si daca o iubesti trebuie sa intelegi orice lucru , cat de teribil ar fi . Nu te pune in postura judecatorului.

Carmen Caramlau 7:02pm Sep 4
Folositi tehnica ho’oponopono. Cautati pe net. E extraordinar de simpla si functioneaza fantastic.

Oana Bodor 8:11pm Sep 4
Folositi comunicarea cu persoana din viata dvs. Tocmai pentru ca e importanta. Cu siguranta are o explicatie pentru acele lucruri "teribile". Tehnica strutului (dorinta de a uita) nu rezolva problema. Doar… o baga sub pres.

Aniela Lucian 7:14pm Sep 6
Daca nu vrei sa-ti amintesti, uita-l! – Energia urmeaza intentia.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile