consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 17 ani si nu am avut nicio prietena pana acum. Imi puteti da niste sfaturi despre cum as putea avea si eu o prietena?

Terapeuti RO 8:08am Aug 28
Mesaj:
Buna ziua,imi cer scuze pentru deranjul pe care il voi face si va multumesc pentru raspunsul pe care il voi primi!
Am 17 ani,nu am avut prietena nicio iubita pana acum,ce parere aveti despre acest lucru?
Niste sfaturi cum as putea avea si eu o prietena,va multumesc!

Terapeut Masaj 8:11am Aug 28
Si cine/ ce te opreste sa ai?

Cristina Cristea 8:45am Aug 28
Nu este tarziu, daca asta crezi. Frecventeaza grupuri in care sunt si fete , fi deschis la discutii, nu da impresia de timiditate, fa tu primul pas , arata ca ai intentii serioase si…..rabdare. lucrurile nu se intampla chiar cand vrem noi. Apoi , nu ai spus nimic despre tine. Bafta!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:00am Aug 28
este bine, daca ne dorim sa avem relatii, sa si relationam. Daca nu faci nimic pt nevoile tale, este foarte putin probabil ca ceva ‘sa se intample de la sine’. Curaj si succes!

Alex Glazy 9:14am Aug 28
Secretul in a avea o relatie , este tocmai de a nu te preocupa lucrul asta.E simplu.Este bine sa ai niste pasiuni care sa te lege de un grup cu aceleasi interese, unde vei cunoaste oameni compatibili tie si implicit fete cu care sa ai despre ce discuta , astfel itio maresti sansele sa fi placut de vreo ‘fermecata’. Iar ca atentionare maxima, NICIODATA SA NU TE ARATI INTERESAT de vreo fata si s-o sufoci cu complimente si telefoane si replici stupide.Foloseste-te de tehnica feedback-ului, adica o abordezi usor, apoi in functie de feedback-ul ei ii raspunzi.Cred ca nici tie nu ti-ar face placere sa te sufoce cineva. Oricum esti la varsta in care acumulezi experienta iar esecurile nu te distrug, ba chiar te intaresc, important e ca atunci cand ai vreun esec sa-l ai cu stil, nu sa te lamentezi, sa te implori si sa-ti scazi stima de sine, gandeste-te ca dupa fiecare esec, sansa de reusita este marita. Tu decizi ca tu esti determinantul scopului tau.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile