consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 16 ani si tocmai am realizat ca am la activ 10 persoane pe care le-am sarutat. Gandul asta ma omoara de vreo cateva zile.

Terapeuti RO 11:58am Aug 7
Mesaj:
Buna!Am 16 ani si tocmai am realizat ca am la activ 10 persoane pe care le-am sarutat. Gandul asta ma omoara de vreo cateva zile. Simt ca am facut ceva rau avand in vedere ca am doar 16 si atatia baieti. Nu am avut relatii serioase sau chestii,am vorbit cu persoanele alea in jur de o saptamana, doua. Este intr-adevar un lucru rau??

Alex Glazy 12:56pm Aug 7
Lucru rau nu e atata timp cat nu s-a intamplat si altceva.dar e bine ca ti-ai dat seama ca genul acesta de lucruri pot iesi de sub control lasand loc pentru lucruri si mai rele.Acum ca ai realizat asta, poate incerci sa schimbi strategia si sa iti alegi unul si bun dupa toate standardele tale!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 12:58pm Aug 7
doar i-ai sarutat… daca faceai ‘altceva’ cu ei… poate era un motiv de ingrijorare. Incearca totusi sa te mai temperezi… daca tu consideri ca este nevoie.. Succes!

Aniela Lucian 4:17pm Aug 7
Unele lucruri nu se pot face la “fara frecventa”, asa ca….. intelegem cu totii ca tocmai traversezi partea practica a dezvoltarii personale…:) – si nu te astepta ca barbatii, oricare ar fi ei, sa te felicite ca ai atita experienta…. :) desi, nici nu le displace…. :)

Carmen Caramlau 7:19pm Aug 7
Daca simti ca e ceva rau in asta, schimba ceva de acum incolo, dar lasa trecutul in urma. Reprosurile nu te ajuta.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile