consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Voi pleca la facultate si ma voi muta singura in alt judet. Imi este frica sa nu cad intr-o depresie din cauza faptului ca resimt tot mai acut teama despartirii de casa, parinti etc.

Terapeuti RO 9:58am Aug 5
Mesaj:
Am o problema care ma macina de cateva saptamani. Din octombrie voi pleca la facultate si ma voi muta singura in alt judet din acest motiv. Imi este frica sa nu cad intr-o depresie din cauza faptului ca resimt tot mai acut teama de despartire de casa , parinti etc. Ce as putea sa fac sa imi blochez aceste sentimente negative care ma bantuie de la o vreme? Imi e teama ca aceasta stare sa nu se accentueze deoarece nu stiu cum ma voi descurca. Toata viata i-am avut alaturi pe parinti iar acum percep aceasta plecare ca pe o ruptura foarte dureroasa. Va-si fi foarte recunoscatoare daca mi-ati da niste sfaturi

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:47am Aug 5
aceasta teama de ‘parasire a cuibului’ este foarte naturala. Cel mai sanatos ar fi sa ‘dai din aripi’ si sa inveti sa zbori. Parintii tai sunt tot acolo si te sustin si asteapta. Noroc ca exista trenuri ;) . Succes!

Carmen Caramlau 4:30pm Aug 5
Ia-o usurel, ca nu e sfarsitul lumii. :) Mai vorbim prin decembrie, cand ti se va parea ciudat sa stai o saptamana intreaga cu parintii, acasa, departe de prietenii de la facultate. Va fi bine. :)

Agnes Remalia D 4:58pm Aug 5
Daca simti asta atunci e foarte bine ca pleci in alta locatie. O sa-ti dea posibilitatea sa te desprinzi, sa te separi , sa te dezvolti! E important doar sa stii cu cine sa te asociezi si cu cine nu!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile