Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatImi doresc sa ma duc in Grecia, unde munceste mama, insa tata refuza sa-mi dea procura. Crede ca daca plec la mama nu mai vin inapoi. Cum sa-l conving?

Inna Ela 2:59pm May 7
Buna ziua! Imi doresc nespus de mult sa ma duc in Grecia unde munceste mama,insa tata refuza sa-mi dea procura.Crede ca daca plec la mama nu mai vin inapoi. Mie dor mult de mama. Intrebarea este cum sa-l conving sa ma lase?

Florentina Coman 7:58am May 8
Greu lucru! Dar nu dispera, continuă să stai de vorbă cu tatăl tău. Nu știu câți ani ai, dar spune tatei că iubirea față de el nu are granițe și nu cunoaște distanțe: poți să-l iubești din Grecia sau poți să nu-l iubești din casa părintească. Nu asta ne face pe noi să iubim!

Carmen Caramlau 11:36am May 8
Draga mea, e important de stiut care e motivul real pentru care tatal tau nu te lasa sa pleci. Am inteles ca nu vrea sa te piarda, dar de ce? Ceea ce sta in spatele acestei reactii a sa e ce e mai important (ma refer la o emotie, o stare, nu un motiv rezonabil, pe care il stii deja). Esti un copil foarte inteligent. Afla asta si vei afla si felul in care il poti convinge. Scrie-mi in privat daca vrei sa mai vorbim pe tema. Numai bine!

Inna Ela 12:16pm May 8
Florentina Coman am 15 ani :)

Inna Ela 12:20pm May 8
Carmen Caramlau ok mai vorbim in privat


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed